Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie implantacyjne

Polecane posty

Gość gość

Ile dni po plamieniu zrobic test? :)

Gość gość
A skąd wiesz że to było plamienie implantacyjne?

Gość gość
No właśnie to podstawowa kwestia.

Gość gość
Bo 10 dni przed okresem mam plamienie i kochalam sie bez zabezpieczenia wiec mysle, ze to plamienie :D

Gość gość
A może to było plamienie okołoowulacyjne? Ale pomijając to, test zrób po terminie okresu.

Gość gość
Plamienie implantacyjne jest.bardzo.rzadkim zjawiskiem. Moze to byly zaburzenia hormonalne. i czemu caly czas pytacie wszystkie o to samo ciagle : kiedy zrobic test. W PIERWSZYM DNIU SPODZIEWANEGO OKRESU.

Gość gość
u mnie plamienie pojawiło się w dniu spodziewanej miesiączki dopiero, nawet pomyliłam je z okresem, dopiero jak nie chciał się rozkręcić, zrobiłam test. Coś wcześnie u ciebie to plamienie nastąpiło.

Gość gość
U mnie pojawilo sie w pierwszej ciazy( teraz jestem w drugiej i nie zauwazylam) jakies dwa ,trzy dni przed okresem przy cyklu 28 dniowym. Wiec jesli do zaplodnienia dochodzi w polowie cyklu, zagniezdzenie nastepuje krotko przed terminem okresu. U ciebie nawet przy dluzszym cyklu niemozliwe zeby bylo tak szybko.

Gość gość
U mnie w 1 ciazy jalies 4-5 dni przed okresem przy 28-29 dniowuch cyklach zauwazylam na wkladce lekko brazowa wydzieline. Na ubikacji az sie jej wylalo troche. A w drugiej ciazy nic takiego nie bylo