Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Od 3 mieisęcy bolało mnie oko do tego promieniowało mi do głowy ( czoło, tył głowy), twarzy, ucha..+ mało nawilżenia. Byłam u 2 okulistów - wszystko ok. Ale dostałam krople nawilżajace i przeciwzaplane. Ból przez te 3 miesiące zniknął chyba z 2 razy na krótko. I nie mam pojęcia czemu, nic nie robiłam. W końcu wpadłam na to że to mogą być zatoki. Mogą? Wczoraj byłam u okulisty i ostatecznie wykluczyłam problem z okiem. No ale od poniedziałku oko mnie nie boli wiec......i teraz iśc dziś do tego laryngologa??? Dodam że oko nie boli. Dodam też że przez tydzień brałam teraflu zatoki - i trochę pomogło a od poniedziałku nie boli wcale. To wizyta prywatna i nie wiem. Nie chce oszczędzać na zdrowiu no ale czy skoro nie boli to nie bedzie tak że nic nie wyjdzie? Dalej sie boję że to coś z okiem jednak a że nie bolało to nic wczoraj nie wyszło.

Gość gość
moim zdaniem zwyczajnie cię przewiało nie panikuj

Gość gość
ale nie idź do faceta lekarza, bo stanik do badania musisz zdjąć studentko

Gość gość
Znaczy ból oka 3 miesięczny okropny + promieniowanie do głowy, ucha, twarzy to przewianie? Nie wiem Ciebie tak przewiewa?

Gość gość
iśc i to jak najszybciej

Gość gość
mojego kuzyna kiedyś tak przewiało że sparaliżowało mu pół twarzy czasem tak bywa że jednych mocniej innych słabiej mnie to nie chyta

Gość gość
A nie wiesz że przewianie nie trwa taki kawał czasu?