Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asssssia

Podnieca mnie ojciec koleżanki. Jak się zbliżyć? Koleżanka nie będzie zła?

Polecane posty

Gość Asssssia

Bardzo mi się podoba ojciec koleżanki taki szarmancki zawsze elegancki dobrze pachnący no w ogóle dżentelmen. Jest wdowcem i wychowuje córkę właśnie tę moją koleżankę. Często u nich bywam a ostatnio prawie wpraszam się właśnie ze wględu na niego ale mimo że jest wobec mnie bardzo uprzejmy to jakby był ślepy na sygnały jakie mu wysyłam a przecież pierwsza nie rzucę mu sie na szyję. Co powinnam zrobić? Jak okazać mu że ma zielone światło?

Gość gość
dziecko a ile masz lat?

Gość gość
znajdz kogos w twoim wieku,to ze ladnie pachnie to nie wszystko,co on bedzie robil z gövnjara?

Gość gość
2/10

Gość gość
ambiWalenty? co ty pedofil?

Gość gość
Nie będzie zła. Będzie miala kolezanke i macoche w jednym

Gość gość koles kolesia
Mnie podnieca mama kolegi,chyba ja po niedzieli odwiedze?

Gość Asssssia
Może on znaczy się ojciec tej koleżanki zmienił się w geja? Bo nie wierzę że nie działm na niego. Ostatnio specjalnie się ubrałm na sportowo szorty i topik na ramiączka. Nawet koleżanka był zaskoczona że nie mam pod spodem biustonosza. A on nic. Przywitał się uśmiechnął powiedział ze dwa słowa i poszedł do swojego pokoju. Gej? To może mam w ogóle pokazać cycki żeby mnie zauważył? Żartuje oczywiście ale może on naprawdę został gejem. Teraz to takie modne wśród ludzi sztuki bo on to artysta.

Gość gość
facet jest w porzadku gdy nie zwraca zadnej uwagi na taka malolate,co on by z toba robil?dziecko to go nie interesuje bo ma troche wiecej w glowie niz ty,skoncz fantazjowac.wez sie za nauke bo chyba cos w zyciu musisz robic zeby pieniadze na ciuchy?a jak nie to bedziesz w agencji cialo sprzedawala.Nie zawracaj facetowi d00pyy,on sie toba nie interesuje,nawet mozesz chodzic nago-facet ma troche wiecej w glowie niz ty

Gość Asssssia
To ze jestem mloda to chyba dobrze, nie? Nie rozumiem waszej krytyki. Spodziewalam sie jakichs porad a tu kazdy pisze zebym wracala do szkoly, ze jestem za mloda, ze co on bedzie robil z malolata, itd. Przepraszam ale nie jestem dzieckiem. Chyba 14 lat to juz nie dziecko, co? Za rok bede mogla oficjalnie uprawiac seks. A w ogole to ja nie rozumiem dlaczego jakis urzednik za mnie decyduje kiedy mi wolno sie kochac a kiedy nie. Ja chce juz teraz! Podoba mi sie ten mezczyzna i nie mialabym nic przeciwko zeby stracic z nim dziewictwo. Ja nie wiem czy on tego nie widzi ze mi sie podoba?

Gość gość
masz racje wez sie za niego,strac z nim cnote,z///gw//alc go.co nas to obchodzi.

Gość gość
up