Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NuteOla

czesc, jestem tutaj nowa i mam pare pytan

Polecane posty

Ekstra, zakładamy zespół interdyscyplinarny i zaczynamy od wyleczenia tych chorych popaprańców z tego forum. Swoją drogą patrząc na Wasze małe zdjątka to Nasze trio będzie się godnie reprezentowało.

Ach, nie ma ucieczki stąd? Ależ to słodkie więzienie przecież. A koleżanka albo jest kolejnym wcieleniem któregoś z poprzednich użytkowników albo sobie tego nie przemyślała, bo kto "ostrożny" wrzuca swoje zdjęcia i dane w miejsce, gdzie może je zobaczyć każdy pierwszy lepszy psychol? Ale witam oczywiście i miłego.

Ja bede malo pisac teraz bo wychodze dzis, wkoncu, od 4 mies do klubu ; p Ale jeszcze sie pozegnam, bede tu codziennie bo mi sie spodobalo :)

Bo tu jest generalnie zaje/biście ja uwielbiam ten zapach patologii o poranku tylko trzeba mieć spory dystans do siebie przez takie perełki jak prawiczki.

Gość gość
No tak w końcu medycznych musi podniecać nekrofilia w każdym wydaniu

Gość etnozjebka91
Dlatego tak trudno się stąd wyrwać. Ale póki co nie żałuję :-)

Mi tam się podoba chora osoba Prowokatora, bez urazy po prostu masz coś trochę z głową, jak każdy tutaj. Niemal codziennie buduje jakąś zboczoną historię która porywa go w wir wyobraźni wczuwając się całkowicie w przedstawioną osobę. Jest bardzo kreatywny, ale zawsze jest pewien drobiazg przez który zostaje rozpoznany.

Zerwać mogę Ci więzadło, ale nie wiem jeszcze jak, Możemy poeksperymentować! :D Poza tym, Piotrze, słyszałam, że studenci medycyny nie mają życia, a jedyną ich przyjaciółką jest książka. :>

Niee Prowokator to osoba która ma jakąś kulturę wypowiedzi i gdyby nie to, że jest zbokiem to byłby całkiem przyzwoitym człowiekiem. Ma różne nicki zależnie od nowej historii i to go często zdradza, że jest zbyt dużym perfekcjonistą i stara się bardzo wszystko ubarwić

"uwielbiam ten zapach patologii o poranku" Dobrze powiedziane! Ja może nie uwielbiam, ale zerkanie tutaj działa na mnie jak obserwacja zdychającej muchy - przyglądam się procesowi i nie mogę oderwać wzroku patrząc, jak się miota.

Każdy tutaj z niebieskim nickiem nie ma życia :P Bez przesady, mam średnią coś koło 4,3 i nie uczę się całymi dniami, całkiem szybko się uczę, dlatego mam czas na takie rzeczy jak siedzenie tutaj :D A Ty nie powinnaś się do sesji uczyć?

Gość gość
Ta jasne,nowa,tu nie ma nowych ludzi.

Hohoho, (tu bym wstawiła kochany z rozpędu, ale zaraz by było, że molestuję). Mam 18 lat, chodzę do II klasy liceum. :D Zazdro z tym uczeniem się. Ja jedynie z pasją uczę się chemii, na biologię nie mam dużo czasu dlatego się męczę. Wiesz.. Ta nowa CUDOWNA podstawa. ;-;

Nie ogarniam tych nowych matur, ale za moich czasów (lol jak to brzmi) jak pisałem z dinozaurami maturę to nie opłacało się brać bio podstawowej bo rozszerzona była łatwiejsza. Nie wiem jak to teraz wygląda, ale jak chcesz dobrze napisać maturę z bio to ucz się jak ją napisać, bo można wiedzieć wszystko i mieć 70% bo klucz nie pasuje.

Gość gość
Ale jesteście k***a brzydkie nie można się skupić na rozmowie

>>>Każdy tutaj z niebieskim nickiem nie ma życia<<< x Wypraszam sobie ! x Piszę tu, gdy muszę w łóżku polegiwać, by dać odpocząć uszkodzonemu kręgosłupowi. x Przeraża mnie, że niektóre osoby są tu od wielu lat.

Ja wiem, wiem.. Ale nie wiem czy będę zdawał bio. Staruchu, to Ty ile masz lat? No nie wstydź się, powiedz. :> Akurat.. serio, chcesz zobaczyć tegoroczną? Rzeź. :x Bardzo trudna, wg mnie. Kiedyś były maturki hohoh, łatwiutkie. A tak to: żółć jest uwalniana, a nie wydzielana. Bleh bleh

misio1 - czyli potwierdzasz, nie masz czasowo życia bo leżysz w łożu :D ja nie mam życia bo sesja.