Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NuteOla

czesc, jestem tutaj nowa i mam pare pytan

Polecane posty

>>>I podziękuję, nie zrozum mnie źle, nie ufam nieznajomym.<<< x To nie było zaproszenie. Pomyliłem się i myślałem, że mieszkasz na Śląsku (tak napisała Ola). Nie podrywałbym Cię, bo mógłbym być Twoim tatą :D. x Nie zmienia to faktu, że Twoja buzia wydaje mi się sympatyczna :) .

Kiedys tutaj poznalam milosc swoja. Ale to bylo cos cudownego. Skonczylo sie. Okazal sie innny.

misio1 Nie wiem czy to do mnie, ale: Spokojnie, nie przeszło mi to przez głowę, żebyś mógł mnie podrywać. Nie słuchaj pana 24. ;) Co do buzi, jeżeli to o mojej - dzięki, to przez uśmiech i dołeczki. ;3

>>>misio1 Nie wiem czy to do mnie<<< x Tak, do Ciebie :). x Słusznie, że nie ufasz znajomym z internetu :). Szczególnie na tym forum jest sporo popaprańców.

>>>Kiedys tutaj poznalam milosc swoja. Ale to bylo cos cudownego. Skonczylo sie. Okazal sie innny.<<< x Może trzeba było poznać go w realu, zamiast wyobrażać sobie księcia z bajki :) ?

Gość gość
misio1 Ty też do Nich należysz :) Nie zgrywaj przy dziewczynie casanovy tłumoku! :D

Pochwalilam sie ocena dosc dobra z anatomii, tutaj, i on napisal, na drugi dzien zostalam jeto dziewczyna. Chwalil sie tutaj ze ma piekna dziewczyne z pieknym imieniem, Kuba.

>>>Pochwalilam sie ocena dosc dobra z anatomii, tutaj, i on napisal, na drugi dzien zostalam jeto dziewczyna. Chwalil sie tutaj ze ma piekna dziewczyne z pieknym imieniem, Kuba.<<< x Chodzi Ci o tego Wolfa, który wzdycha do Oleńki :) ?

Hahah, smiej sie smiej. Gdybym miala czas to bym to o wiele ladniej napisala, ale pisalismy po ok 20 h dziennie, caly czas,... smutne troche to teraz.

Gość gość
True story :)

Pisaliście po 20h dziennie? Nieźle :D W pon mam egzamin i powinienem się uczyć ale nie mogę się zebrać. Kto pomoże?

Powiem Ci tak.. Nie szukaj miłości w internecie.. Poznałam tak 2-3 swoich i najdłuższy związek 3 miesiące liczył. :D A tak, poznałam w szkole takiego fajnego i ponad 1,5 roku już!

>>>Hahah, smiej sie smiej. Gdybym miala czas to bym to o wiele ladniej napisala, ale pisalismy po ok 20 h dziennie, caly czas,... smutne troche to teraz.<<< x To po cholerę pisaliście ? ? ? x Trzeba było dzwonić do siebie i wtedy wyczułabyś faceta. A w necie jest pełno zboków, podających się za kogoś innego.

>>>Piotrek, jak pójdziesz, to pójdę z Tobą na kawę w sukience i szpilkach.<<< x A co na to Twój półtoraroczny chłopak :P ?

To ja mam pomysl, gdzies tu przeczytalam - zapierd.... w podskokach i zebym Cie tu nie widziala !!!!!!!! Hahahaha :D

Nie jesteśmy w jakimś chorym związku. :D Każde wychodzi z kim chce, ale też bez przesady. Znam pary, które obrażają się na siebie, jak oglądają zdjęcia innych dziewczyn/facetów. :x To jest dopiero chore. Poza tym, to było czysto hipotetyczne. Łódź trochę za daleko jest. :D

>>>Powiem Ci tak.. Nie szukaj miłości w internecie.. <<< x Ja nie szukam :) x bo już mam :) :) :). x Ale kiedyś, jedna desperatka, chciała wprowadzić się do mnie z córką, nie dzwoniąc nawet wcześniej do mnie :( :( :(.

Poznałem kiedyś dziewczynę z neta i jeździłem do niej bez problemu, było warto. A nie udało się z innego powodu niż odległość, ale pewnie też się do tego jakoś przyczyniła. Więc nie ma reguły. A przyjaźni damsko-męskiej nie szukam chyba, że do popisania w necie bo w realu coś takiego nie istnieje jak dla mnie.