Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni nie potrafią kochac

Polecane posty

Gość gość

Matka chce dla dzieci jak najlepiej a ojciec chce tylko żeby było jak najlepiej dla niego a wiec cisza i spokój w domu. Kocha tylko te dzieci które są ładne i posłuszne i spełniają jego oczekiwania. Muszą być podporządkowane jego woli. Spokojne bez temperamentu. Dzieci nie mogą go denerwowac i maja być pasywnym i warzywami bez własnego zdania. Powodują u dzieci które nie spełniają ich oczekiwań poczucie głębokiej bezwartosciowosci i odrzucenia.

Gość gość
Bo najważniejsze jest cisza i spokój. Zgoda i bezpieczeństwo.

Gość gość
No jeśli pochodzisz z patologii to się tym wypocinom nie dziwię

Gość gość
pij nie pier.ol

Gość prawictwo pospolite 193
w jakim sensie nie potrafią ?

Gość gość
Chcą zrobić ze swojej kobiety i dzieci posłuszne klony niezdolne do samodzielnego myślenia. Maja go naśladować a kobieta nie może go niczym irytowac zwłaszcza jak ma jakieś nowe koncepcje na zycie albo cos analizuje.

Gość gość
Hahaha, z patologii, widocznie Twój mąż nie planował z Tobą dzieci, ożenił się z obowiązku i jak już je i ciebie musi znosić to najlepiej po cichu i podporządkowanych. Mówiłaś coś o patologii? Otwórz oczy, tak właśnie jest w tych "nie patologicznych" katolickich rodzinach, co biorą ślub z obowiązku a później wylewa swoje żale na kafe.

Gość gość
Jest jeszcze drugi rodzaj mężczyzn - pantoflarze ,bierni, robiący wszystko co mu zona kaze

Gość gość
hahaha ja właśnie mąż jestem dziewczyno z patologii i moja żona ma dokładnie tyle samo praw co ja zresztą po cholerę będę gówniarę uświadamiał