Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja faktycznie tak długo karmię?

Polecane posty

Gość gość
ja karmiłam 1,2 mieś...:D karm i nie patrz na innych

Gość gość
Autorko, u dziecka 7 m mleko to nadal podstawa zywienia. A mleko matki jest najlepsze. Po co wprowadzac mm gdy masz mleko i chcesz karmic? Znajdz wsparcie gdzie indziej, rodzine olej albo doucz.

Gość gość
tak 5 lat karm takie dobre mleko

Gość gość
fajnie niektórym babom wali z tym karmieniem

Gość gość
A Wam coś się dzieje jak one karmią? No wątpię, więc po co kłapiecie jadaczkami?

Gość gość
Miedzy 7 miesiecy a 5 lat jest szmat czasu. Autorka chce karmic niemowle. I powstaje watek na kilka stron, bo matka chce karmic niemowle. Co sie porobilo w tej Polsce?

Gość gość
Co się porobiło w tej Polsce? Pisanie bzdur dla zasady :). Wejdzie tu jedna , druga i trzecia bez mózgu i strzela pierdoły. Ile tu osób uparło się pisac tylko po to by się pokłócić , tego nawet nie macie pojęcia. To są strasznie głupie osoby , głupie z natury . Nagonka bo ktoś chce karmić . W czym problem autorko? W czym problem dla was wszystkie zakompleksione , bezmózgie jadaczki?

Gość gość
Ja karmiłam 11 miesięcy.

Gość wifigdańsk
ojej myslalam,ze karmisz dłuzej ode mnie i zastanawiasz się czy to tak długo a tu tylko 7msc?... ja karmię juz ponad 2 lata i nikt mi nie truje,ach,.przepraszam,zdarzają sie takie osoby ale jak widac-nie rejestruję ich w pamięci, nie sa w stanie zająć mojej uwagi, a ty czym się przejmujesz?

Gość gość
musisz miec mocno nasrane w glowie zeby karmic tak duzego dzieciaka co ma juz zemby ,oblesna jestes

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak zemby. Nawet glupoty nalezy pisac poprawnie.

Gość gimbus22
KROWA muuuuuu Łaciate samo mleko muuuuuuuuuuuuuuuuu idż na trawę

Gość gość
Zemby i muuu. Wez tu rozmawiaj z dziecmi na dorosle tematy. Niby glupszemu trzeba ustapic ale sa granice.

Witam Nazywam się Zuzanna Kasterka. Pracuję w telewizji TVN Style, aktualnie przygotowuję program na temat kobiet, które karmią piersią dzieci powyżej 4 roku życia. Jeśli znacie kogoś takiego lub same macie taką sytuację wyślijcie imię wraz z numerem na z.kasterka@tvn.pl. Rozmowa jest niezobowiązująca. Pozdrawiam serdecznie