Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czapkowy rekord

Polecane posty

Gość gość

We wtorek w przychodni byla babeczka z noworodkiem. Troche wialo,slonca nie bylo...wiadomo,ze bez czapki ani rusz ;) Ale ona powinna dostac order z ziemniaka. Zalozyla noworodkowi 2 (czyt.dwie) bawelniane czapki i gruuuuuuba bluze z kapturem. Nawet nie chce myslec ile warstw noworodek mial pod spodem ...

Gość gość
to ja we wtorek widziałam coś, na co zareagował mój maż nawet: idzie kobieta ubrana w rybaczki i bluzkę na ramiaczka (upal, gorąco) a prowadzi dziecko ok roku, w czapce, bojówkach, kurtce czarnej (!) pikowanej...mąż aż przyhamował i mówi: o matko, niech sie sama tak ubierze!

Gość gość
Wczoraj byłam z synkiem na plaży,upał jak cholera,wszyscy w strojach kąpielowych.Idzie mamuśka z córką ok. 4 letnią,mała miała na sobie bluzkę z długim rękawem,na to sukienka bezrękawnik za kolana,rajstopy i pełne buty.Mamusia w ręce niosła jeszcze sweterek:O

Gość gość
Uwielbiam takie tematy :)

Gość gość
a mnie goovno obchodzi w co są ubrane cudze dzieciory, jak dla mnie mogą miec sandały w zimie i kombinezon zimowy latem 🖐️

Gość gość
Wydaje mi sie,ze to wszystko wina babci i prababci. One tak opatulaja dzieci i ucza mlode mamy je przegrzewac. Raz zostawilam synka 2 miesiecznego z mama. Kuzwa... wracam po godzini,dzieciak ryczy. Goraco jak w d***e u murzyna,a synek owiniety kocykiem i przytulony do mamy. Czerwony jak burak,caly mokry,drze sie,myslalam,ze ma goraczke taki byl rozpalony. Caly w potowkach na drugi dzien. Mama opatulila kocykiem i przytulila,zeby sie czul jak w brzuszku. A jak normalnie ubiore dzieciaka to biadoli: ojjeeeej lapki ma zimne!! Jej najlepszym pomyslem byly rekawiczki w maju ;)