Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RedMax

Na co zwracają uwagę kobiety, szukając randki w internecie.

Polecane posty

Gość RedMax

Witam, Mam takie pytanie - ogólne, lecz chyba więcej dowiem się od kobiet. Na co drogie Panie zwracacie uwagę czytając ogłoszenie faceta, ogłoszenie o inteligentnej, poważnej (z nutą humoru) treści wskazującej na to, że jest to facet ciekawy, błyskotliwy, realizujący się zawodowo, oczytany i szanujący kobiety, który poszukuje poważnego związku. Problem w tym, że wydaje mi się, że nie należę do prostaków i oczekuję również określonych cech od partnerki, a nadal nic ciekawego swoimi anonsami nie wskórałem, mimo że próbowałem zróżnicowanych treści. Tak jakby odpowiadały na moje ogłoszenia przeciwieństwa tych osób których za pomocą ogłoszenia poszukiwałem. Na co może zwracać uwagę poszukiwana przeze mnie druga połówka i jak ją zainteresować swoim ogłoszeniem i zmobilizować ją do odpowiedzi. Czego unikać w treści, a o czym poinformować ? Czy może lepiej skupić się na lepszych, przyjemniejszych w odbiorze zdjęciach ? Poradźcie coś dziewczyny, bo tracę już nadzieje, że są naprawdę ciekawe kobiety, które również poszukują Z góry dzięki.

Gość gość
Na zawartość konta cymbale . Nie dziekuj w polu odrobisz:-P