Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hope28

Wścibska stara baba zaczela mnie obrazac na spacerze z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Frustracje to właśnie Ty wylałaś moja droga pytając babkę czy jest bezpłodna. Ja Cię nie oceniam w kwestii noszenia dziecka w nosidełku. Logiczne, że nie chciałaś ugotować dzieciaka tylko wziąć je na spacer zamiast kisić w domu, ale Twoje wypowiedzi o ludziach są co najmniej nie na miejscu.

O,widze,ze uderzylam w czuly punkt...no tak, babsztyl uzywac w stosunku do mnie sformulowan typu " rodza te dzieci tylko bezmyslnie,a zajmowac sie nimi nie umieja", " no tak, pewnie nie karmi pani piersia, takie teraz sa matki". A ja mam czuc sie winna,bo byc moze uderzylam jakas staraczke ,ktora jest sama na starosc w czuly punkt? juz sie niektorym na leb rzucilo do reszty

"bo moglam zrobic przykrosc". A myslicie,ze mi nie bylo przykro? Nie moge karmic piersia z powodu choroby. Czy babsztyl o tym pomyslal?

a co do spaceru, o ile mi wiadomo nie wychodzi sie w godzinach 12-15 w upal. O godzinie 10.30 bylam w domu. Przewinelam dziecko,dalam mu jesc, polozylam na macie piankowej,zrobilam sobie kawe i usiadlam na kafe.

Gość gość
To babsztl podczas krótkiego spaceru zauwazył, że nie możesz karmić dziecka? :D

zapytala czy karmie piersia,powiedzialam,ze to moja sprawa, a ona wywnioskowala,ze nie i zaczela swoj wywod,z reszta,koncze pisanie, dobrze,ze jest internet,bo frustraci by zbankrutowali u tearapeutow

Gość gość
"polozylam na macie piankowej," Nie płakało? Nie musiałaś do chusty wsadzić? :P

Gość uniq
autorko, po co piszesz na tym forum? siedza tu tluste sflaczale kury domowe, uzywajace dady i podajace najtanszy syf dziecia,bo sa "niepracujace" i wiszace na mezach nieudacznikach,ewentualnie staraczki,nie mogace zdzierzyc,ze osmielilas sie wypomniec komus bezplodnosc?! jak smialas?! tobie mozna wrzucac,ale jak smialas obrazic ta urocza starsza pania...a to jakie staraczki sa urocze,to sama wiem,bo kiedys tu pisalam,jakimi wyzwiskam,i zareagowala moja kuzynka "staraczka" na wiesc o mojej ciazy. Zyczyla mojemu dziecku jak jak najgorzej ,takze nie przejmuj sie,bo osmielilas sie zrobic to,o czym juz pisalam,a takze masz nosidelko,na ktore wiekszosc siedzacych tu kwok nie stac i w dodatku planujesz zakupic drugie. Po tym temacie,a takze innych widac, jakie szczesliwe i spelnione kobiety,kupujace produkty od "zaprzyjaznionych rolnikow" i hodujace grzybki kefirowe tu siedza. Żal.pl

uniq,moze faktycznie masz racje...pisze,bo nie myslalam o kafe pod tym katem

Gość uniq
uniq, ano jeszcze przeciez te kury sa za "zimnym chowem",bo paczka chipsow sie sama nie zezre przy telenoweli,wiec dzieciak moze drzec ryja w nieboglosy,a dla niej to norma,stad to zdziwienie ,ze zamiast na to pozwalac,wsadzilas dziecko do nosidelka. Co do pory spacer...dopiero byl tu temat o wychodzeniu i dziwnym trafem wiekszosc pisla,ze wychodzi o 11,a nagle tu jedzie po autorce ,ze o 10.,30 byla w domu i wyjdzie 2 raz wieczorem. Idźcie do biedry,bo jest promocja,albo zmierzcie sobie sluzik i wyluzujcie.

Gość gość
" uniq dziś uniq, ano jeszcze przeciez te kury sa za "zimnym chowem",bo paczka chipsow sie sama nie zezre przy telenoweli,wie" x Piszesz sama do siebie kretynko? :D Czy autorka postanowiła nabić sobie pochlebców i dać upust swojemu pustactwu? :D

Gość gość
To ja pytalam o Ergo. Autorko, sltszalam duzo dobrego o naszej polskiej Tuli. Ponoc matki w US wymieniaja na nie ostatnio te swoje Ergo ze wzgledu na jego miekkosc i elastycznosc, no i to ze gliwka jest na zewnatrz nosidla. Musze jeszcze poczytac o Boba. A wy macie zwykle Ergo czy to nowe 360? Do tych ktorzy sugeruja chusty: chusty sa dobre na poczatek, jak niemowle jest male, potem wygodniejsze jest nosidlo ergonomiczne. Sprawdzilam, wiec wiem co mowie.

Gość gość
A i oprocz Tuli i Boba jest jeszcze Beco, o ktorym tez jeszcze nie czytalam. Musze poogladac recenzje na yt.

Gość gość
hope28; otóż nie trafiłaś moja droga, ja nie jestem staraczką, po prostu nie lubię ludzi którzy obrażają innych i wytykają im rzeczy na które nie mają wpływu, rozumiem, że Cię babka wkurzyła, ale to nie oznacza, że sama masz zejść jeszcze poziom niżej od niej

Gość gość
Skoro ta oslonkacchroni tez przed deszczem i wiatrem jak sobie wyobrażamtaką przezroczystą foliową osłona.przecież to się gotować w tym można

Gość gość
Autorko, wiekszosc dziewczyn na forum nie ma pojecia co to jest nosidlo ergonomiczne, ani tym bardziej jak wyglada jego kapturek. Nie ma nawet co sie z nimi scierac, bo i tak zawsze wiedza swoje. Bondolino nie ma kaptura niestety, wiec u mnie odpada. Dla mnie kaptur musi byc ze wzgledu na podtrzymywanie glowy w czasie snu, bo pielucha tylo osloni od slonca, ale nie da sie jej przymocowac dobrze do naramiennika.

Gość Kon30xs
Ciezko czytac tego matczynego p********ia. Baba z d**y na ulicy sie przyp*****la a tu rozpoczyna sie dyskusja czy dziecku bylo cieplo, goraco czy inny chuj. Matka ma sobie sama decydowac jak dziecko ubiera i co z nim robi a jak chce sobie wyskrobac to tez moze. Przestancie byc k***a Chazanami i innymi pisowymi s**********i, ktorzy chce sie wp*****lac w zycie innych i pilnowac ich sumienia i ich spraw