Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM PANIĄ!

Polecane posty

Gość gość

Jestem młoda, piekna, madra. Nie muszę pracować, bo robi to mój mąż. Mam pelno ubrań i kosmetyków bo jestem zakupoholiczka. Przedluzane paznokcie robione co dwa tygodnie, farbowanie włosów co miesiąc, przedłużane rzęsy, brwi henna, solarium ok dwa razy w tygodniu, siłownia 4 razy w tygodniu. Ogląda się za mną każdy facet. Stać mnie na najlepsze przedszkole, najlepsza opiekunkę i najepsza gosposie, mam najlepsze i najnowsze auto, bo mój mąż jest zaradny i potrafi mnie zarobić. A wy mamuśki dalej siedźcie w domu z grubymi d****i i tlustymi włosami albo zaharowujcie się po pachy w robocie żeby zarobić najnizsza krajowa i placzcie ze nie macie czasu dla dziecka albo ze mąż sknerus na paczkę podpasek wam żałuję.

Gość gość
Tylko mądrości bozia poskapila..... PUSTAK JESTEŚ

Gość gość
może jesteś młoda i piękna :), co do mądrości to ........

Gość gość
Hahaha wiesniary! Nawet nie macie czasu bo musicie szybko mężusiowi obiadek gotować bo inaczej będzie wp*****l

Gość gość
to po co się dowartościowujesz na takim forum skoro masz wszystko?

Gość gość
Co do Twojej mądrości to mam wątpliwości ;D

Gość gość
Ja tez jestem ale nie panią bo taką to ma pies .Ja jestem Królową.

Gość gość
Wczoraj widziałam taką Panią- sąsiadkę mojej mamy- wszystko miała, mąż miał wypadek... ona teraz lata i składa podania nikt jej nie przyjmie do pracy bo bez doświadczenia w tym wieku- po 40 jest nigdy nie musiała pracować nikt nie chce. Dramat

Gość gość
:-) a mąż już się zorientował że w makówie pustki czy za bardzo zapracowany?

Gość gość
no właśnie ,ja mąż legnie chory nawet nie będziesz w stanie mu kupić nawet jedzenia ,sama w sobie jesteś życiową sierotą

Gość gość
Szczycisz się tym, że nie pracujesz? sztuką byłoby gdybyś była świetnie wykształcona, utalentowana i robiła coś co lubisz, co sprawia ci przyjemność i dostawała za to kasę jak ja, a przedłużane pazury i solara + radość, że spocone wieprze się za tobą oglądają robi z ciebie mega wiochmenkę. Ja bym się w życiu nie cieszyła, że jestem zależna od faceta :o szkoły żadnej pewnie nie masz, książek nie czytasz i wstyd się z tobą pokazać, bo poza dzióbkiem i głupim ryjem do zdjęć nic nie potrafisz i pogadać z tobą też nie bardzo jest o czym więc wstyd do ludzi z tobą wyjść chyba, że do takiego wiochmeńskiego towarzystwa jakie reprezentujesz. Poza tym takie zamożne panny gwiżdżą sobie na zazdrość i opinie kafeterianek. Czegoś widocznie ci brakuje w życiu.... akceptacji otoczenia? miłości? mózgu??

Gość gość
No tak. Solarium i tipsy... Może zamiast w solarium zainwestuj w kosmetyczkę - zaprocentuje w przyszłości, a zamiast tipsów proponuję coś bardziej naturalnego. Od solarki starzeje się skóra i w wieku 30+ będziesz miała flaka nie skórę. Wtedy pojawi się problem bo mąż milioner wymieni cię na mniej pomarszczoną.

Gość gość
Phi, ja mam to wszystko co ty plus satysfakcjonujaca prace i dziecko. D**y nie urywa, wymysl cos lepszego 🖐️

Gość gość
A ja rozuniem autorke:) lepiej byc pusta a bogata i miec fajbe zycie niz och ach madralinska co za 1200zl tyra caly miesiac fizycNie. Ja mam podobne zycie z mezem on ma firme tzn przepraszam po slubie firma jest zapisana na nas. Tzn on ma 51 % a ja 49% udzialow wiec on ma prawo dcyzji ale wrazie czego nie zostane z niczym:) zreszta nie planujemy sie rozwodzic. Mamy dwojke malych dzieci a wzamian ze mu je dalam i poswiecilam cialo oraz dwa razy po 9 mies lezenia problemow ciazowych szpitala .. Mam zycie jak ksiezniczka. Maz nie tyra calymi dniami na kilka godz jedzie do firmy podposac papiery. Kase mam na wszystko i opiekunke do dzieci bo bedac u fryzjera czy kosmetyczki nie mam jak ich zabrac:) jesli dla kogos jestem pusta ok super ale bogata i mam co chce:) a do tego wygladam naprawde super ale nie iszukujmy sie bez kasy nie da sie miec ubran fajnych kosmetykow itp

Gość gość
Gosciu z 16.55, czym sie chwalisz? Tym ze wszytko co masz zawdzieczasz innym? Ja mam to co ty a moze i wiecej ale dzieki swojej pracy. Tez pracuje kilka godzin dziennie i mam na wszytko czas. Dziecko w przedszkolu, jak ide do kosmetyczki zostaje z tatusiem ;)

Gość gość
jesteś piękna, młoda i na utrzymaniu chłopa, bo sama ani wykształcenia ani pracy nie masz :D suuuuper za 20 lat będziesz podstarzała, być może piękna jak na swój wiek ale będą inne dwudziestki w kwiecie urody, za którymi prędzej się będą oglądać faceci niż za tobą, a za 30 lat będziesz solarową, brzydką, starszą panią, bezrobotna i bez prawa do świadczeń :) super :) tak, tak na pocieszenie powiem ci, że będą się za tobą oglądać..... kuracjusze z sanatorium i podopieczni domu starców :) ale tak, tak wmawiaj sobie, że caaaaałe życie będą się za tobą oglądać. Jestem też ciekawa kto teraz za tobą łypie okiem, że się tak jarasz hmmm...... zróbmy bilans: tipsy, solarium, doczepione rzęsidła, brwi wyrysowane jak w komiksie..... oglądają się za tobą tak, tak :) wszystkie osiedlowe dresy i żule, ale ty takich lubisz, to jest twój świat :)

Gość gość
Oj biedniutka Ty jestes autorko jezeli to nie jest napisane przez bogatego meza jakiejs kury domowej. Wszyscy ludzie lubia sie pochwalic swoim sukcesem, ale Ty innym ublizasz. To znaczy ze jest bardzo zle z Twoja samoocena. Nikt nie bedzie wyzszy ponizajac innych.

Gość gość
Paniusia pewnie ze wsi pochodzi i to z takiej dechami zabitej. Wychowała się w drewnianej chałupie krytej strzechą, bez bieżącej wody z drewnianym klopkiem na dworze a mychę w misce podmywała tylko fuksnęło jej się w życiu przez przypadek i teraz wielka paniusia utwierdza wszystkich w przekonaniu że aktualne jest stare porzekadło "jak dziad odżyje to cię własną torbą zabije"

Gość gość
mam nadzieje ze to prowo... :) Bo nie wierzę, że takie pustaki chodzą po świecie. Z twojej wypowiedzi wynika, iż: nie masz zapewne matury, wyglądasz jak przypalona "sexi"lalka przechwalasz się, ile to twoj facet zarabia, a jak kopnie cie w doopencje to bedzie placz i nic nie dostaniesz :) Mam nadzieje, że znajdzie sobie bardziej naturalną kobietę, która doceni to , ze tyle pracuje :)

Gość gość
A wy kim jesteście? Hahaha z*********jace babochlopy i rozplodowe krowy żal na was na ulicy patrzeć

Gość gość
a jak pijesz soczek, to służba ci podaje słomkę czy też sama ją wyciągasz z bucika?

Gość gość
my to normalne kobiety, które sobie same poradza w zyciu bez faceta, ktory daje na "waciki" ;) wiecej warte niz dziw/eczka, która patrzy na siano;]

Gość gość
To ci powiem kim jestem: mam 3 kierunki studiów, super pracę, jestem zadbana bo zamiast na solarke idę do kosmetyczki. Mam mądrego fajnego męża też z dobrą pracą. Super dzieciaki mądre i ładne. Dom z ogrodem... I wiem ze nawet jak coś się stanie jednemu z nas to sobie poradzimy.... Jak można się chwalić że nic się nie robi..... To jest straszne..... Aaa i mam dużo większy szacunek do tych "bab co za 1200 zap*****l mają " niż do takich darmozjadów jak ty!!!! I do tych co są " krowami rozplodowymi " bo przynajmniej wnoszą do społeczeństwa nowe jednostki..... A ty???? Jesteś nikomu nie potrzebna.....

Gość gość
Skoro jesteśmy wykształcone i pracujemy to znaczy, że jesteśmy tłuste, brzydkie i zaniedbane... hmmm ciekawe.... tak się pocieszaj utrzymanko na łasce swojego właściciela :o

Gość gość_M
Czlowiek ze wsi wyjdzie, wies z czlowieka nigdy autorko. Tipsy i solara swiadcza o tym ze brak Ci klasy. Jeslu chce sie byc "Pania" to te pieniadze ( zreszta nie Twoje, w Twoim przypadku to kieszonkowe od faceta) trzeba umiec dobrze wydac a nie latac na sztuczne rzesy jak barbie od siedmiu bolesci.