Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja kupuje owoce i warzywa w supermarkecie mieso tez

Polecane posty

Gość gość
Kuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :oKuuuurweczka! WYPIERERDALAJ z tym żałosnym spamem!!! :o

Gość KolorowyKar
Ja nie mam czasu samemu kupować, więc firma mi przywozi, szczególnie do pracy http://takeafruit.pl/ polecam ich, bo zawsze świeże i nie jest drogo.

Gość gość
Nie kupuje wedlin( u rzeznika tez, bo bez chemii nie da sie ich zrobic, wole sobiemieso upiec ) i miesa juz przygotopwanego, z dodatkami - czytam , jakie są. Owoce w markecie maja metke , czy z Polski czy z innego kraju, staram sie kupowac polskie, ale z doswiadczania wiem,ze rolnicy polscy sypia chemie bez opamietania , a male sklepy bardzo czesto kantuja, kupoujac towar w hipermarkecie i sprzedaja drozoej. W wiekszosci marketow jest pzrynajmniej jakoas kontrola, informacja, sklad

Gość gość
gość dziś no fakt, bez chemii typu sól, pieprz, zioła wędliny nie zrobisz... :D