Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociągają mnie starsi faceci nie wiem co z tym zrobić

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu ale nie potrafię związać się z chłopakiem w swoim wieku. Pociągają mnie tylko 30 i 40 latkowie. Sama mam 20 lat. Gdy miałam 14 lat poznałam 34-latka który uważał, że mnie kocha heh.. Powinnam mieć raczej jakiś uraz tymczasem ja nie potrafię stworzyć normalnej relacji z chłopakiem w moim wieku. Nudzą mnie i wydają się zbyt infantylni chociaż ja sama siłą rzeczy nie jestem jeszcze aż tak dojrzałą osobą. Przy rówieśnikach jestem speszona, zakłopotana i brakuje mi języka w gębie. Ze starszymi zawsze prowadzę żywą dyskusje, świetnie się bawię i jestem wtedy pozytywnie postrzegana. Niestety takie relacje nie trwają zbyt długo(nie, nie są oparte na seksie bo z tym zwlekam) bo nie są akceptowane społecznie lub inne czynniki zawsze musza wszystko zepsuć. Jestem przez to nieszczęśliwa a chciałabym mieć bliską osobę :( Nie wiem co mam ze sobą zrobić :/

Gość gość
Co masz zrobić? Kochaj i daj się kochać. Patrząc na to co ludzie powiedzą nigdy nie będziesz wolna.

Gość gość
Napisz do mnie na priva pod adres: wiadomosc.email@gmail.com Mam 35 lat i chciałbym Cię poznać.

Gość gość40
Skąd jesteś?

Gość ruda21
mam 21 lat... też interesują mnie tylko starsi. ok 30stki + nic już na to nie poradzimy :) mam dokładnie tak samo jak Ty. Z rówieśnikami nie potrafię się dogadać, brak im priorytetów i głębszych wartości w życiu... same imprezy, picie, zabawa. To mnie męczy i nudzi. Nie mówię, że to zło... Lubię się bawić ale Trzeba się rozwijać. Poznawać siebie i świat a nie tkwić w jednym punkcie...

Gość Loanda
Mam 23 lata i chciałabym poznac zadbanego faceta około 40. Strasznie mnie kręcą dojrzali mężczyźni. Ale niestety na portalach są sami żonaci którzy szukaj okazji na skok w bok... :(