Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świetny facet możliwe że samotny?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam ostatnio ciekawego faceta - dość przystojny (gdzieś 7/10), normalna budowa ciała, a przy tym strasznie inteligentny i o po prostu genialnym poczuciu humoru. Jak myślicie jakie są szanse, że taki facet jest samotny? Lecą kobiety na takich bardzo? Boję się konkurencji... Aha, Koleś ma 24 lat.

Gość gość
Nie mozliwe.

Gość gość
ja już mam męża ale pracuję z młodszymi dziewczynami i wiem, ze takich przyzwoitych jak na lekarstwo więc ciężko stwierdzić. Czasem mnie te moje koleżanki pytają jak ja swojego znalazłam (nie chwaląc się i przystojny i ma w głowie poukładane) mówią że teraz to albo jakieś dno albo się okazuje że żonaty i ciężko kogoś sensownego poznać. Może dowiedz się przez znajomych jakoś?

Gość gość
Znalazłam go na fejsie :D Na żadnym zdjęciu kobity nie ma :D Jedna taka jego dalsza znajoma powiedziała mi przed chwilą, że już od dawna sam... kurcze, jak to ustalić

Gość gość
Możliwe. Bo jeśli inteligentny to trzyma się z dala od związków.

Gość gość
czemu?

Gość gość
"Świetny facet możliwe że samotny?" samotny bo żadnej nie udało się go upoować/zdobyć/rozkochać

Gość gość
Jeśli nie spróbujesz, nigdy tak na prawdę się nie dowiesz, jakby to mogło być. Dlaczego nie zapytasz go wprost czy kogoś ma?

Gość gość
Od dawna sam. 24 lata i od dawna? Przecież to młody człowiek. Ma mieć laski od 15-go roku życia non stop? Pewnie raczej normalny i poukładany co ma jakieś cele w życiu. A może nie ma dziewczyny bo woli facetów?

Gość Belzebub91
Też uważam się za porządnego faceta i również mam 24 lata, nie jestem paskudny wręcz odwrotnie a byłem tylko w dwóch zwiazkach ponad 2 letnich. Aktualnie jestem sam i jakoś nikt za mną nie gania :) Może chłopak jest nieśmiały, może się na kimś przejechał i jest nieufny i ciężko mu kogoś poznać, co nie oznacza, że tego nie chce.