Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do jutra powinno mi przejść ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj na imprezie u koleżanki i tam trochę wypiłam, oczywiście mieszałam impreza zaczęła się jakoś o 20 do domu wróciłam o 3 w nocy cała pijana, wstałam o 13, no i wymiotowałam kilka razy, łeb mnie do teraz boli, jest mi strasznie nie dobrze, brzuch mnie boli i mam mdłości,a problem jest taki, że jutro muszę iść do pracy na 8. Próbowałam brać leki przeciwbólowe, ale to nie pomaga, co mam robić ?

Gość gość
Pij dużo wody, kup sobie coś na kaca.

Gość gość
No i sok pomidorowy. Leki ci nic nie pomogą. Raczej nic nie jedz aby alkohol szybko się strawił.

Gość gość
Wypiłam bardzo dużo wody, ale to jakoś słabo mi pomaga

Gość gość
Za bardzo nic nie miałam siły jeść, według wirtualnego alkomatu mam mniej wiecej w tym momencie 0,4 promila, ale czuję się jak bym miała chyba ze 3 co najmniej.

Gość gość
Do jutra powinno ci przejść woda z cytryną pomaga no i wspomniany wczesniej przez kogoś sok pomidorowy takiego kaca w moim przypadku najlepiej przespać a na mdłości polecam herbatkę mietowa albo rumianek i życzę szybkiego powrotu do "stanu użyteczności"

Gość gość
Próbowałam różnych rzeczy m.in. sok pomidorowy, czy jajecznica, ale głowa mnie nadal bardzo boli i nawet nie wiem czy do jutra mi to przejdzie

Gość gość
Ja na codzień tak nie piję, to była wyjątkowa sytuacja