Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floribunda

Jak rzucić urok miłosny na odległość??

Polecane posty

Gość Floribunda

I jak to zrobić? Mam 25 lat on 28 oboje wolni, podobni z charakterów, poglądów.. Tylko od paru lat się mijamy, a już nie mogę żyć bez niego.

Gość gość
mozesz mozesz

Gość Floribunda
Oj łatwo się mówi, za długo się w nim kocham. Latka lecą człowiek się starzeje a uczucie goreje.

>>>Jak rzucić urok miłosny na odległość?? <<< x Oczywiście, że tak :D. x Napisz na kartce jego dane i adres, zostaw w domu swoje dokumenty, pojedź do innego miasta, rozpędź się i przywal głową w betonową ścianę. Gdy się ockniesz w szpitalu, on będzie przy Tobie :D :D :D.

Gość gość
ale to tylko na odległość do 10 km na dalszą robi sie inaczej - otwiera się okno na oścież i rozpędza dobrze, żeby od razu skoczyć na parapet i urok miłosny gotowy - spotkacie się w zaświatach za jakiś czas na 100% :)

Gość Floribunda
Oj ludzie ludzie Ja poważnie pytam choć sprawa wydaje się nie poważna. Ciekawa jestem czy da się coś przyciągnąć myślami?

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.

Gość gość
Wiem jaki to ból gdy ukochana osoba odchodzi z dnia na dzień. Dzięki Bogu udało mi się odzyskać mojego misia dzięki urokowi miłosnemu. To naprawdę działa, chcecie piszcie na paulina87@interia.pl to wam opisze co i jak

Gość gość
Magia naprawdę działa, przekonałam się na własnej skórze. Mąż wrócił do mnie po rytuale anielskim u rytualsity http://magia-anielska.pl

Gość gość
jak pokazesz suty to ci powiem;-)

Gość ola

Poczytaj opinie na forum http://urokimilosne.fora.pl

Gość Zosia

Napisz do szeptuchy  Rjada

Gość Mati

Odzyskałem moją ukochaną dzięki Neffterowi, a o Rjadzie też czytałem że jest dobra w te klocki.