Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liluh

coś fajnego dla brzdąca

Polecane posty

Gość liluh

Poszukuję jakiegoś stylowego wdzianka dla dwulatki, najlepiej firma, która naprawdę się przykłada do zrobienia takiego ubranka. Coś co będize można dać w prezencie i żeby długo wytrzymało.

Gość divaavid
nie wiem jakiego konkretnie elementu ubrania szukasz ale jesli o firmę chodzi to proponuję coś z wyższej półki jak reima albo mayoral.

Gość sixty
te firmy są na makowapanienka.com kupowałam spodenki do kąpieli specjalne tam dla synka

Gość HALSZKA1
Co to znaczy specjalne spodenki do kąpieli? Kąpielówki czyli?

Gość Adi36
Właśnie wróciliśmy z Grecji i ta koszulka do pływania i reima spisała się super i polecam wszystkim - mój ma 2 lata i urzędował w niej 3/4 dnia i woogóle się nie spiekł - te koszulki do wody sa z takiego materiału jakby woda spływała więc nie są mokre jak z bawełny a widzieliśmy inne dzieciaki które cały dzień w bawełnianych siedziały nad basenem i katar po 2 dniach miały bo na rodos trochę wieje więc jak sie wychodzi to powinni zmieniać aby nie zawiało dziecka a my nie musieliśmy :-)

No właśnie, zdrowie jest najważniejsze! Dobrze, że w takim sklepie dobierają uważnie asortyment! Tych wsyzstkich koszmarnych chińszczyzn będzie mam nadzieję przy tym dużo mniej na codzień, bo cena taka sama a jakość...aż strach nakładać coś takiego dziecku.