Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks oralny jest potrzebny jak jest się razem ?

Polecane posty

Gość gość

Mam żonę i ona chce żebym jej robił minetkę, bo ona bardzo to lubi. Problem jest w tym, że ja nienawidzę być aktywny w seksie oralnym wolę jak moja żona mi robi dobrze. Po prostu wymiotować mi się chce na samą myśl.

Gość gość
Prowo odwrócone? :D 3/10 na zachętę

Gość Tara rara
Jeżeli ona cię prosi, a ciebie cofa przez minetą, to ona powinna wymienić chłopa na inny model - ja bym ta zrobiła

Gość gość
22:16 Nie rozumiem co to ma do rzeczy. 22:16 A dlaczego od razu wymienić ? Seks oralny traktowałem kiedyś jako jedno z najbardziej obrzydliwych rzeczy na świecie. Ma prawo mi to nie odpowiadać. Niektórzy mówią, ze to śmierdzi śledziami.

Gość gość
powinna ci usiąsc na twarz za takie cos

Gość gość
Za co ?

Gość gość
No właśnie dla mnie to obrzydliwe.

Gość gość
Pewnie, ze masz prawo nie lubic pewnych rzeczy w seksie, ale o tym się mowi otwarcie przed slubem, zeby patner miał tego swiadomosc i sam zdecydowal.

Gość gość
"Czy seks oralny jest potrzebny jak jest się razem ?" Nie! Nie! Nie! Wyłącznie wtedy, gdy się jest osobno!

Gość wigorrr
9:05 No jasne:D:D:D chłopak i dziewczyna zanim podejmą decyzję o małżeństwie powinni omówić szczegółowo wszystkie formy uprawiania miłości:D łącznie ze zwisaniem na szelkach z sufitu:D:D:D Powinni też antycypować i przewidzieć jakie formy seksu zostaną wynalezione, odkryte za 20 lat, wszak małżeństwo z założenia zawiera się na raz na całe życie, to żeby później za 20 lat nie było dąsów ,że partnerka nie chce lizać/być lizana po wyrostku robaczkowym, bo i takie zachowania seksualne mogą zostać wypromowane (np. na forum kafeteria :) ) i uchodzić za normę, w przyszłości. Trzeba to koniecznie obgadać z przyszłym małżonkiem:D:D ;)

Gość gość
Sam przeczytaj, jakie bzdury napisałeś. Dla ciebie mineta jest tak egzotyczna, jak zwisanie z sufitu, tak absolutnie nie do przewidzenia, jak wynalazki przyszłych dziesięcioleci? Obłuda zaiste putinowska!

Gość gość
ty nie lubisz orala, ale ona to już ma ci obcią/gać, żałosny egoisto? a może ona też tego nie lubi? w takim razie niech ona nie robi ci lo/da

Gość gość
Wigorrr piszesz totalne bzdury. Dopasowanie pod względem sexu jest bardzo ważne. Jak zdobędziesz zyciowe doświadczenie to zrozumiesz o czym pisze.

Gość gość
jest potrzebne to w związku,czego partnerzy oczekują, i nie ma sensu po próżnicy dyskutować to sprawa pomiędzy ludźmi ja lubiłam pieścić mojego ex faceta,miałam z tego sporą przyjemność.

Gość gość
11:04 Ona to lubi. Chętnie bym z tego całkowicie zrezygnował, ja uważam to za obrzydzenie.

Gość gość
mi tez facet nie chce robic wiec ja jemu tez nie robie bo po co sprawiedliwos musi byc

Gość gość 500
A ja chętnie zastąpię waszych facetów w robieniu minety - to uwielbiam. A jak kobieta dochodzi i zatyka mi uszy udami - jestem w niebie.