Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość akire

codzienne spotkania chlopaka z kolegami

Polecane posty

Gość akire

Witam. Opiszę Wam moje relacje z chłopakiem i proszę opinie. Jesteśmy razem niecały rok. Ostatnio duzo sie kłóciliśmy o bzdury. Zaczęłam zastanawiać sie czy chcę takiego życia. Denerwuje mnie to, ze chlopak doslownie codziennie spotyka sie z kolegami. (Kilku mieszka kolo niego). Wraca z pracy przespi sie troche i leci do kolegow, posiedziec na podworku, postac, pogadac, przejsc sie,wypic piwa. Spotykamy sie w srode, Sobote na kilka godzin i w niedziele tez na kilka godtzin..(pracuje dorywczo na nocki w piatek i sobote). Przeszkadzaja mi te codzienne spotkania z kolegami. Oni dzwonia - on leci do nich. Jak jestesmy razem to przewaznie tez z nimi spedzamy czas.. ostatnio jak koledzy zadzwonili czy pojedziemy z nimi gdzies tam, ja nie chcialam to juz widzialam, ze jest wkurzony i mowil ze zaraz nie bedziemy mieli znajomych jak bedziemy odmawiac (to byl chyba tylko 2 raz jak odmowilam). Jak mielismy ustalone, ze danego dnia posiedzimy chwile z nimi i pojdziemy sie przejsc nad spacer we dwoje, to wyszlo tak, ze nie chcial juz nigdzie isc tylko zostac z nimi,.. i tak jest co chwile. Czuje sie jak piate koło u wozu. Na pierwszym miejscu sa koledzy, a daleko, daleko w tyle gdzies jestem dopiero ja. Rozmawialam z nim o tym, że chce byc z facetem a nie z dzieckiem, ktore spotyka sie codziennie z kolegami w piaskownicy (spytal czy ma siedziec w domu i nie wychodzic). Ja nie chce zeby sie z nikim nie spotykal. Tez lubie wyjsc z kolezankami, ale od czasu do czasu, a nie codziennie. Bez przesady, sa pewne granice i priorytety. U mnie on jest na 1 miejscu, ale niestety ja u niego juz nie. Mysle powaznie o przyszlosci,chce tworzyc normalny zwiazek, pytalam w jakim wieku chcialby wziac alub, miec dzieci, zamieszkac razem - odpowiedzial ze okolo 30. Powiedzialam, ze nie bede czekac 7 lat.. Dodam, ze ja mam 23, a on 24 lata. Jak powiedzialam ze nie dorosl do zwiazku to stwierdzil ze jesli tak twierdze to tak musi byc. Co byscie zrobily? Czy warto ciagnac taki zwiazek...?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować