Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moczek

Ślinie się jak śpię

Polecane posty

Od pewnego już czasu ślinie się podczas snu. Budzę się rano na oślinionej poduszce, aż mi po policzku cieknie ślina. Miewaliście już ten problem ? Czy to samo przejdzie ? Co z tym mogę zrobić ?

Gość Faraonica Kaszalocica
Jak mi się przyśni jedzenie, to się strasznie ślinię :)

no ale serio mi odpowiadajcie proszę, sądzisz, że na to ma jakikolwiek wpływ co mi się śni ?

Gość gość
Mój syn się tak slinil kiedyś ,przeszło mu po jakimś czasie :)

aaa no to chociaż o tyle pocieszające, że to samo przejdzie, a jak długo miał problem z tym ślinieniem ?

Gość gość
Może masz te chorobe co ja 'Miastenia Gravis' - Rozje/bało mi to życie. To jeden z objawów slinienie poduszki.

co ? nie znam tej choroby. od jak dawno sie ślinisz ? masz na to jakieś leki ?

Bo jesteś Moczek i moczysz poduszkę :-) Kiedyś też śliniłem poduszkę i bym ci powiedział dlaczego śliniłem, ale już zapomniałem, bo od dawna nie ślinię.

Gość gość
To lepiej poznaj bo ja byłem nieświadomy i mam przez to zrujnowane życie na wieki. Amen.

A może coś słodkiego zjadłeś na noc i nie umyłeś po tym zębów, więc resztki np. ciastek zalegają np. między zębami. Czujesz w buzi słodkość, a to pobudza wydzielanie śliny.

a więc ślinienie się samo ci przeszło ? o to dobrze chociaż tyle wiedzieć na początek to już wiem że to tylko tymczasowe. A jak długo się śliniłeś ?

sieć neuronowa moczek to przezwisko z czego innego, ale to już nie związane z tym tematem :P

A może dlatego się śliniłem, bo bardzo lubię swoją poduszkę (naprawdę). Lubię się do niej tulić. I może w nocy ją przelizałem, a nie miałem się z kim lizać, bo nie nigdy dziewczyny nie miałem. Nie pamiętam ile czasu to trwało , może z kilka miesięcy.

czy mi się wydaje czy sobie żartujesz ze mnie ? jeśli jednak nie to (mam nadzieję) kilka miesięcy to dośc długo. stosowałeś coś na to, próbowałeś jakoś zapobiec czy po prostu czekałeś aż samo przejdzie ?