Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest taki facet, co pozostanie gdy kobieta zrobi sie starsza i brzydsza

Polecane posty

Gość gość
w doopopie mam sk****e...la ! niech mu pała stoi! zobaczymy za pare lat czy mu młoda pampersa zmieni ! chu...jjjj mu w o***t !

Gość PanGag
jedno jest pewne , kobieta w wieku 22 lat już jest ukształtowana psychicznie do życia w rodzinie i chce założyć własną rodzinę oraz chce urodzić dziecko a facet w wieku 22 lat to jest praktycznie szczyl, gówniarz, dzieciak, musi dorosnąć psychicznie i emocjonalnie , najlepsze są związki długotrwałe, gdy Ona ma 22-26 lat a facet jest starszy o PIĘĆ-SIEDEM lat i wtedy się rozumieją , gdy kobieta ma powiedzmy 35 lat i jej partner 30 lat to też nie ma bariery emocjonalnej i dla własnego dobra psychicznego zwyczajnie się bzykają bez żadnego planu, czyli przy okazji spotkania

Gość gość
sa tacy , znam takich wielu i to ze czlowiek starszy nie znaczy ze brzydszy, w kazdym wieku mozna dobrze wygladac tylko trzeba dbac o siebie

Nie wiem, czy akurat Tobie będzie dane, ale przecież jest wiele par, małżeństw które są ze sobą całe życie, aż do śmierci, na dobre i złe i w różnych sytuacjach. Wszystko przed Tobą musisz być dobrej myśli i oczywiście dawać sama to czego tak oczekujesz.

gość dziś są tacy mężczyzni ale nie na tym portalu xx I tu się Słoneczko mylisz ;)

Gość gość
My pobraliśmy się jako szczenięta ( mieliśmy po 20 lat i wpadki nie było ;) ) Jesteśmy już razem 23 lata . On widzi moje zmarszczki ja jego siwiejące włosy - ale nadal się sobie podobamy i "ciągnie " nas do siebie . Czy będziemy do końca razem ? Chyba tak - czas pokaże . Nie wyobrażam sobie innego życia on chyba też ...

Gość gość
Autorko, pomyśl logicznie- a twój partner będzie coraz młodszy i atrakcyjniejszy? Gdy jest milość w związku, to takie pytania nie istnieją. Kocha się kogos w calosci, a nie za ciało.

Gość gość
Gdybym (znowu) kochała to mój mężczyzna byłby dla mnie zawsze piękny....bo oprócz fizyczności kocha się jeszcze duszę :) a dusza nigdy się nie starzeje...