Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest taki facet, co pozostanie gdy kobieta zrobi sie starsza i brzydsza

Polecane posty

Gość gość

co bedzie ze mna na dobre i na zle... w zdrowiu i chorobie... gdy bede w ciazy, gdy bede starsza, brzydsza... czy serio wszystko kreci sie wokol seksu :( czy ktos mnie pokocha.........

Gość gość
Jest. Ja, ale musiałbym się zakochać, i kobieta musiałaby mi się podobać.

Gość gość
są tacy mężczyzni ale nie na tym portalu

Gość gość
czy musze byc superseksowna laseczka, najlepiej wredna zeby mnie ktos pokochal...

Gość gość
Nie, ja nie przepadam za wrednymi, a za normalnymi. Co byś mogła zaoferować facetowi ?

Gość gość
kazdy tak mowi, a leca za wrednymi, seksownymi dziewczynami, najlepiej nieco szalonymi... ja jestem pewnie nudna, bo nie umiem robic takich problemow i szumu wokol siebie..

Gość gość
u mnie w mieście jest taka para staruszków, zawsze chodzą razem pod rękę. rany, ale ja im zazdroszczę!! oczywiście w pozytywnym znaczeniu

Gość gość
Hmmm piękna kobieta, która ma kasę zawsze będzie piękna.

Gość gość
Co byś mogła zaoferować facetowi ?

Gość gość
nie chce sie opisywac jak towar jakis :/ ale ogolnie jestem niebrzydka, dbam o siebie, jestem spokojna, miła (pewnie nudna przez to), umiem o siebie zadbac, jestem niezalezna, takze nie wyludzalabym pieniedzy od faceta...

Gość PanGag
gdy kobieta zrobi sie starsza i brzydsza to spakuj jego rzeczy osobiste i ubrania do walizki i walizki wyrzuć przez okno, zapewne facet się ucieszy z tego postępowania, jako zdesperowana masz prawo do takiej agresji z powodu starzenia się i brzydoty osobistej i zrób to dla dobra faceta, który otrzyma zgodę na bzykanie innych laseczek

>>>czy jest taki facet, co pozostanie gdy kobieta zrobi sie starsza i brzydsza <<< x Tak zachowują się wszyscy moi bliscy znajomi :). x Wśród ciamajd z tego forum, raczej takiego nie spotkasz :(.

Gość gość
no bzykanie innych laseczek. ja rozumiem.fajna rozmowe z facetem, zrozumienie to ja mialam wiele razy, ale i tak wola te zwichrowane emocjonalnie i nadstawiajace tyłka.

Gość gość
Ale ja nie miałbym nic do kobiety, która nadstawiałaby tyłka tylko mi, ponieważ nie imponuje mi zmienianie kobiet, a jedna dobra by wystarczyła, o ile była by gotowa robić dla faceta z miłości to co np chciałby spróbować, czegoś nowego z nią.

Gość PanGag
a co powinien i jak powinien się zachować normalny facet, któremu żona spakował walizki i wyrzuciła przez okno i walizki się rozsypały na pył , normalny facet idzie spać pod most, czy szuka miejsca zamieszkania u innej kobiety ?

Gość gość
no ale zalozmy ze masz sytuacje taka obie dziewczyny, podobnie atrakcyjne, ale z druga lepiej ci idzie, bo jest latwa, glosna, wesola, mniej inteligentna, ma baaardzo ciekawe zycie (tzn. tuzin przesladujacych ja kochankow i "p******a" rodzine i ciagle przeklina no jasne ze ona wygra

Gość gość88
dziś żeby stworzyć udany związek właściwa osoba musi spotkać właściwą osobę dopasowaną do niej nie tylko fizycznie ale tez psychicznie i charakterologicznie,.Tylko tyle, albo aż tyle. I co jest złego w spokojnych i miłych kobietach?I dlaczego mają być nudne?Osobiście takie preferuje, nie chce szalonej imprezowiczka robiącej szalone(głupie) rzeczy:/ Nudna to jest osoba o niskim poziomie inteligencji, z którą nie można porozmawiać na ciekawe tematy, nie ma się wspólnych tematów , pasji, zainteresowań..Co do tego ma temperament?

Gość gość88
dziś bo szukają łatwych tylko w i tyle, no ale chyba nie myślisz że każdy facet talki jest? I ZAŁOŻE się że te ich znajomości z tymi dziewczynami nie trwają dlugo. 2:10 wszystko zależy od priorytetów i kogo i. W jakim celu poszukujemy

Gość gość
mam wrazenie, ze kazdy takiej szuka... nawet jak mowia, ze chca dobrej kobiety to marza o dziwce, blacharze albo wrednej suce. fajnie im sie po nich jezdzi, jakie to one zle, ale to w nich sie zakoc***a, to o nich marza bedac ze mna. nie chce byc taka, naprawde chcialabym nie miec emocji, byc pusta d***** i umiec korzystac ze swojego ciala, ale nie umiem bez milosci...

Gość PanGag
język 'budowlany' i potoczny warto znać ale moim zdaniem w związku należy zachować umiar , gdy kobieta przeklina jak z nut to zawsze odstrasza i denerwuje faceta, który nie ma pojęcia, czy przy kobiecie dowalić jeszcze mocniej schabowym i nacią , moim zdaniem, gdy zaczynamy kląć w związku to obrażamy wszystkich i siebie też i co komu z tego przyjdzie, że wyrażamy swoje emocje na zasadzie ruuchałbym młodszą skoro po wypiciu browara już nie staje jak drut

Gość gość
A nie potrafiłabyś być dziwką tylko dla jednego faceta ? Na codzień porządna a w sypialni suka ? ;)

Gość gość
no a komu sie chce rozbudzic? chca taka, ktora jest suka dla kazdego

Gość gość
*rozbudzic to w kobiecie

Gość PanGag
żona zrozumie, że mężowi nie 'stanął' na jej widok a kochanka tego nie zrozumie, dlaczego kindybał kochanka przypomina flak , kindybał musi stać na baczność aby żona nie wygoniła męża z domu na bruk , kochanka nie ma takich problemów, ponieważ do tej pory kindybał kochanka stał jak drut

Gość gość88
dziś no to tylko masz takie wrażenie że każdy:/ równie dobrze mógłbym napisać ze każda szuka modela kulturysty i w 1 którego co prawda kochać nie będą i będzie dla nich dupkiem , egoistą i narcyzem ale koleżanki będą zazdrosnego ze wyrwały ciacho , albo starego milionera którego będą się brzydzić lecz jego milionów już nie. Czy ty kogoś takiego szukasz? Czy każda kobieta takich szuka? Pewnie, ze ciężej jest znaleźć faceta który szuka poważnego związku i rodziny, niż takiego który szuka łatwego seksu.tylko czy poważny facet potraktuje dzifka poważnie i będzie chciał taką latawiec za zone? Dobrze że nie umiesz bez miłości, nie rób nic wbrew sobie na siłę kobieto bo będzie źle, i mowie ci to jako facet...

Gość gość88
dziś ale dzifka z definicji na 1 facetem nie po przestaje chyba? Chodzi ci ze ma spełniać wszystkie twoje zachcianki?A gdzie szacunek do kobiety?Nie jestem hipokrytom , potrzebuje bliskości kobiety, ale nie trzeba z niej od razu robić zabawki seksualnej.

Gość gość88
dziś ale dzifka z definicji na 1 facetem nie po przestaje chyba? Chodzi ci ze ma spełniać wszystkie twoje zachcianki?A gdzie szacunek do kobiety?Nie jestem hipokrytom , potrzebuje bliskości kobiety, ale nie trzeba z niej od razu robić zabawki seksualnej.

Gość PanGag
w wieku 22 lat kobieta ma pewne zachcianki seksualne, w wieku 22 lat facet ma pewne doświadczenia seksualne i emocje ale oboje nie nadają się do żadnego związku , jedno ma zachcianki a drugie ma emocje , jedno jest pewne pobzykają , i NIC z tego bzykania nie będzie

Gość gość
SLABY,zakompleksiony ZOSTAWI,bedzie zdradzal..

Gość gość
a jak facet ZBRZDNIE,stary?