Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Na kafeteri nie możemy traktować się wszyscy jak jedną ekipa tylko jeden drugiemu dopiertala? No ją rozumiem krytykę,ale po co te złośliwości,wysadzanie? Można się podroczyc ,poklucic ,zbluzgac ,ale tak często tu zawiera ktoś zgniłe ziarno :(

Gość gość
Wyszydzanie*

Gość gość
poniżając innych ludzie sie dowartosciowuja, to normalne. a tu moga to robic anonimowo i korzystaja z tego

Gość gość
Jest tak dlatego że nie jesteśmy wcale tolerancyjni. Ja na przykład nie toleruję religii (nie tylko bo jest więcej syfu obok którego nie umiem przejść obojętnie) i zawsze gdy widzę że ktoś gloryfikuje samą religię lub boga albo co jest dla mnie wręcz niewyobrażalne kapłana reaguję w sposób który wierzącym z pewnością się nie podoba. Nie czyni to jednak ze mnie osobę złą ani nawet nie czyni złym tego co robię. Złem jest religia i należy ją tępić wszędzie gdzie tylko się pojawia. Poza tym pamiętajcie że forum to miejsce w którym z zasady wyraża się swoje własne myśli a nie cudze a własne z cudzymi mają święte prawo stać w sprzeczności. Nie będę więc pisał że księdza nie lubię bo wcale tak nie myślę. Księdza nienawidzę bo to zwykły złodziej i tak właśnie napiszę. To taki mały przykład opinii własnej błędnie uznawanej za obelgi.