Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na dzień ojca

Polecane posty

Gość gość
flache mu kup

Gość gość
Jeżeli chodzi o tą kurację, myślę że jest w porządku. Jeśli Twój tata faktycznie ma takie problem , nie ma się co bać , prezent jak najbardziej udany. A tak w ogóle bardzo tanie kosmetyki na tej trenie. Nawet nie wiedziałam że jest taki sklep jak trena.pl :)

Gość Wandalik
A ja dla mojego znalazłam fajny koc z rękawami ;p świetnie wygląda i jest wygodny, inny niż każdy inny: http://www.sklepikseniora.pl/koc-z-rekawami-p1163.html wykonany jest z bardzo miękkiego i ciepłego polaru. Fajne jest to, że można się nim owinąć a ręce nadal są wolne. A i cena jest niczego sobie.

Gość gość
Moje kochane, pytanie dotyczące zarówno trena.pl i sklepu seniora. Jak długi czeka się na przesyłkę ?

Gość gość
A nie uważacie ze kosmetyki to bardzo banalny i nie oryginalny prezent? W każdym Rossmanie,lub markecie za rogiem tego pełno! Lepiej wybierz dla taty coś dedykowanego,pokaż mu jak bardzo go lubisz. Dla mojego ja wybrałam dedykowany prezent dla taty,znalazłam inspiracje na stronie wprezencie.co

Gość gość
Myślę że kosemtyki to przede wszystkim praktyczny prezent. podejrzewam że będziesz czekała 3-4 dni na przesyłkę z trena.pl. Przynajmniej ja tyle czekałam kiedy zamawiałam swoje szampony :)

Gość gość
No tak, kosmetyki to praktyczny pomysł,ale bardzo duże ryzyko że wybierzesz niepotrzebną, nie pasującą rzecz. Dobór kosmetyków jest sprawą bardzo indywidualną. Na pewno sami, wybierając kosmetyki dla siebie kilkukrotnie zainwestowaliście pieniędzy niewłaściwie. Albo, o ile robicie zakupy rozsądnie,wolicie przetestować wiele próbek! Uważam że kosmetyki są numerem 1 w spisie nietrafionych prezentów, taki prezent będzie lądował gdzieś na dnie szuflad, schowków, a może nawet będzie wędrował z rąk do rąk.

Gość gość
może jakoś obejrzyj z tatą tą stronę trena.pl naprowadz go jakoś, sprawdzisz czy naprawdę potrzebuje kosmetyków, jeżeli nie szukaj dalej :)

Gość gość
Ja swojemu wykupiłam kartę podarunkową. Kupi sobie co będzie chciał, lepsze to niż danie pieniędzy w kopercie a można też nie trafić w gust. Z mężczyznami czasem jest trudno jeśli chodzi o prezenty. Przynajmniej u mnie w rodzinie. Co do sklepów z kosmetykami , aż weszłam na trena.pl i całkiem niezłe ceny jak za niektóre kosmetyki. no, no .

Gość gość
skrzynkę dobrego zimnego browara w butelce kup !!! :D:D:D

Gość nie bądźcie durni
na ch/uj te prezenty na każde poje/bane święto? nie widzicie co tu się dzieje? doją was jak krowy konsumpcyjne, co chwile jakieś je/bane święto i okazja na handel i robienie hajsu na debilach