Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawo byc zła ? Chodzi o moje wesele.

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu mieliśmy wesele. Moja kuzynka przyszła z facetem, którego cała rodzina widziała pierwszy raz. Są razem rok. Zamówił dla niej u DJ piosenkę ,, Od Kamila Dla cudownej dziewczyny z propozycją śniadania do łóżka. " Żenada. Z tym DG się znali - pił z nim w czasie przerw. DJ miał nie puszczać żadnych dedykacji.

Gość gość
Bez przesady to tylko dedykacja.. Nie jesteś pepkiem świata. Ogarnij się kobieto

Gość gość
Zaprosiłaś parę buraków. Masz prawo być zła, bo tym zachowaniem popsuli Wam wszystkie wspomnienia o weselu. Takie dedykacje to sobie mogą na dyskotece zamawiać a nie czyjejś osobistej imprezie. No chamy i tyle. Więcej ich nie zapraszaj.

Gość gość
Niektorzy to maja problemy:D

Gość gość
O rany, czy ci ubylo, ze byla ta dedykacja dla kuzynki? Swiat sie zawalil? Przynajmniej nie bylo nudno, tylko cos sie dzialo. Wyluzuj dziewczyno, bo przejmujesz sie takimi drobiazgami, ze szok. Zamiast sie cieszyc z pozytywnych sytuacji, ty wyszukujesz jakies negatywne. Wspolczuje twojemu mezowi, bedzie mial chyba z toba przerabane.

Gość gość
Ty się ciesz ,że nie zadedykował : "dla najpiękniejszej pani na tej sali ..." to byś dopiero miała zgrzyta...;)

Gość gość
Przesadzasz. Przeciez taka dedykacja jest zabawna , a ty stroisz fochy. Dziwna jestes.

Gość gość
Ale, w czym tu jakikolwiek problem dla Ciebie? Jeśli ktoś mógłby się oburzać, to kuzynka o poziom... Ale Tobie nic nie ubyło. Wzięłaś Ślub z ukochanym i to powinno być najważniejsze w tym dniu dla Ciebie.

Gość gość
No to współczuje małżonkowi,jak dla Ciebie takie p*****ly są problemem :o

Gość gość
może autorka była zazdrosna o tego Kamila :classic_cool: pewnie pipa ją swędzi, a mąż jej się już znudził albo odwrotnie, maż jej nie chce i zazdrości,że Kamil pożada jej kuzynkę ;)

Gość gość
Kuzynka jest ładniejsza od ciebie- co?...

Gość gość
Moja kuzynka kiedyś pracowała jako modelka dla jakiego zagranicznego projektanta czy jakoś tam. Miała podpisaną umowę z marką kosmetyczną. Jest ładna, zgrabna, ale starsza.

Gość gość
Ale co ma piękność do tematu ?