Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za pomoca jakich cwiczen walczyc z niesmialoscia do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
pytanie o droge lub godzine na ulicy????

Gość gość
Na nieśmiałość pomagają spotkania z prostytutką. Nie musisz od razu uprawiać seks ale po prostu porozmawiać

Gość gość
prostytutki odpadaja

Gość gość
Dlaczego odpadają? Fajne Kobiety, nie czepią się Ciebie, że nikogo nie miałeś, są pomocne i wyrozumiałe!

Ma.m ok.res, czu.je się gwa.łcona pr.zez sadys.tę, boli brz.uch i dziu.ra prz.ez tamp.ony. Mu.szę iść do ginekol.oga bo kuz.ynka i jej przyjació.łka też tak miały a teraz. wcale nie ma.ją bóli nawet w pierwsz.ym dniu, bo wyregulo.wały hor.mony, są też takie dziew.czyny co nic nie robią w

Gość tomili
dam ci radę, weź kolegów idź z nimi do klubu przed zróbcie po pół litra, jak nie lubisz wódki może być szampan też nieźle kopie tam zamówcie sobie jeszcze po piwku i język się ci od razu rozwiąże. Będąc pijanym nie będziesz zawracał sobie głowy każdym słowem które powiesz a po drugie osoby ktore na trzeźwo mało mówią zazwyczaj są rozgadane po alkoholu a i dziewczyny po alkoholu też są bardziej otwarte i wygadane

Gość gość
tylko nie mam kumpli - moge sam pojsc a racze nie mam takich bliskich kumpli aby pojsc do klubu - ostatnio bylem na koncercie, chyba jakas laska na mnie lookala - czyli mialem szanse ale spieprzylem