Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez wstydzicie sie wyjsc na miasto z powodu braku opalenizny????

Polecane posty

Gość gość

u mnie w rodzinie i wsrod znajomych jest jakas chora obsesja..nikt nie wyjdzie z domu ani na jakies wesele czy randke jak nie jest opalony...chodzi o kobiety.. ja jestem blada i slonce mi szkodzi straszliwie i nie opalam się..i ciągle wszyscy smieja sie ze mnie nazywając córką młynarza i ,uwazaja ze powinnam sie na sile opalać bo brzydko wygląda skóra biała...tez tak uwazacie?? czy w miescie widzicie często blade kobiety ?czy tylko opalone?:)

Gość gość
tak pelno, np.u mnie w pracy , pracuje w szwalni, ze 100innymi, wlasnie my mamy ten problem , bo zmniany ,bo nie ma kiedy sie opalac, jako zeby sie specjalnie opalac to nie mam czasu ,tylko jak cos robie np. koszenie, czesto dziewczyny sie skarza ze nie maja czasu na opalanie, ale ten problem maja chyba wszystkie co pracuja co maja domy rodziny, bo niby kiedy sie opalac, przychodze do domu to obiad, pozmywanie , posprzatanie lekcje, pranie, troche wolnego mam w wekendy, a blada jestem jak sciana

Gość gość
jestem kobietą, staram się unikać słońca, a co za tym idzie brak mi typowej opalenizny i się tego nie wstydzę