Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna w każdej sprawie konsultuje się z siotrą

Polecane posty

Gość gość

Spotkam się z nią a potem jest telefon albo smsy o tym jak oceniła to jej siostra. I tak cały czas. Jest wporzadku a potem jej siostra znowu z nia rozmawia przez telefon, wymieniają sie informacjami i kończy się na tym że ona zaczyna kłótnię o to co jej siostra powiedziała,bo ja zrobiłem według niej coś źle. Tak jest od początku związku, czyli 3 miesięcy. Mi sie obrywa, ona przeprasza a potem znowu do niej dzwoni...

Gość gość
zostaw ją.

Gość gość
Twoja dziewczyna jest bardwa wplywowa, dobrze, ze przjaciolkom nie opowiada o wszystkim i nie kieruje sie ich opiniami. Bo wtedy mialbys przechlapane:D

Gość gość
przyjacióka też mówi ale mniej, niż siostrze z którą gada po kilka godzin dziennie. Cały czas słyszę opinie na swój temat, że to źle, tamto źle. Jakieś chore analizy mojego zachowania i oskarżanie mnie o coś czego nawet nie zrobiłem.

Gość gość
co o tym myślicie? To jest normalne?

Gość gość
nie jest normalne, to jest toksyczna osoba, uciekaj od niej jak najdalej bo zniszczy tobie życie

Gość gość
Nie jest normalne, tak samo jak nienormalne jest pisanie o tym na forum

Dlaczego nienormalne jest pisanie o tym na forum? A normalne jest konsultacja wszystkiego z siostra? Ja rozumiem, że są zżyte, ale bez przesady. Oby nie nadszedł dzień że dziewczyna nie będzie wiedzieć jakiego koloru majtki ubrać bez konsultacji z siostrą... A ile ma lat?