Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie tak że podziwiacie osoby o innym typie urody

Polecane posty

Gość gość

i sami chcielibyście tak wyglądać lub zmienić niektóre cechy w waszym wyglądzie? :(

Gość gość
Nie, bo mam najladniejszą (zime);P a tak na serio czasami zawiesze na kimś oko, ale raczej z tego samego typu. Czyli np. Eva Longoria nieziemsko mi się podoba(jestem kobietą -hetero) z facetów też raz podziwiałam BLONDYNA, zupelne przeciwienstwo-niebieskie oczy trupia cera, ciało wysportowane ale chude(nie lubie takiego) po prostu mial cos w sobie, a zazwyczaj ogladam sie za ludzmi z mojego typu bo to najbardziej pociagajacy typ urody, chyba nie ma czlowieka ktory by tak nie uwazał ;;p

Gość gość
że zima to niby pociągający typ urody? ja też raczej jestem zimą :o ale podoba mi się całkiem inny typ, bardziej ciepły

Gość gość
Pewnie ze tak. wzbudza najwieksze zainteresowanie.tylko ze ja mam podtyp latynoski, bo takie blade srednio mi sie podobaja,chociaz w zestawieniu z niebieskimi oczami i ladnymi rysami twarzy przypominaja krolewne sniezke i tez sa ladne

O, tak, podziwiam, wprost zachwycam się niektórymi typami urody, ale to nie jest tak, że chciałabym tak wyglądać, jakoś przesadnie mi mój wygląda nie przeszkadza i nie wydaje mi się, że byłabym szczęśliwsza z inną twarzą, no ale co do typów okropnie podobają mi się twarze z mieszanką różnych korzeni, np. z indiańskimi naleciałościami, albo coś takiego jak u tej aktorki, która ma korzenie indyjskie, greckie i jeszcze jakieś tam. http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/hannah-simone/at-2013-fox-programming-presentation-post-party-in-nyc/Hannah-Simone-at-2013-FOX-Programming-Presentation-post-party-in-NYC--03.jpg

Gość gość
nie, umiem docenić inny typ urody, ale nie chciałabym sama wyglądać inaczej

Gość gość
Tak, chciałabym mieć brazowe oczy :D