Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to mozliwe,ze niby zakochany facet tak opieszale działa?

Polecane posty

Gość gość

przeciez gdyby mu naprawdę zależało to zrobiłby cokolwiek,okazał zainteresowanie tym bardziej,ze kobieta ma powodzenie i ktoś może ją sprzątnąć sprzed nosa,co kieruje takim facetem? na co on liczy i co mysli?

Gość gość
Widocznie nie jest tak zakochany.

Gość gość
a może chroni się przed miłością unika? nic nie chce mimo że kocha, bo sie boi, bo kogoś ma , bo uzna to za zły pomysł...

Gość gość
jak mozna sie bac milosci?? jest zakochany ,poza tym to taki uczuciowy typ. typ samotnika. moze jest troche niesmialy ale bez przesady. jest strasznie zazdrosny o mnie,ale jezeli chodzi o jakis znak z jego strony typu sugestie czy nawet dotyk to kiepsko

Gość gość
przestań się łudzić, nie zależy mu

Gość gość
Taki sam byłem i ja straciłem. Co mną kierowało? Blokada, myślalem że się mną bawi, miała innego, była dużo starsza. Leciała na mnie a ja stchórzylem jak ostatnia pipa nie wierzyłem w to wszystko. Że taka kobieta może coś czuć. Bylem bardzo zakompleksiony choć nie miałem powodu.

Gość gość
nie łudze sie, bo mi na nim nie zalezy, po prostu z innego źródła wiem,ze strasznie mnie kocha, widze po nim jak reaguje nawet na słowna wzmianke o innym,widac po twarzy,ciezko mu ukryc emocje chociaz sie stara

Gość gość
Ja Cię chyba kojarzę. To Twoja przełożona?

Gość gość z krakowa
On myśli ze jestes pustakiem ktory lubi bawic sie innymi.

Gość zawsze sexy
stwierdził, że jesteś dziwna w jego normalności lub już znalazł łatwo sobie kogoś

Gość gość
Jak Ci na nim nie zależy to dlaczego tak Cię to interesuję?

Gość gość
A po co ma reagować jak sama mowisz, że ci nie zależy? Heh jesteś jak każda kobieta chcesz żeby za tobą latali a ty bbyś tylko siedziałą i łaskawie ich odrzucała.. O co ci chodzi w ogole

Gość gość
Zgodzę się z wypowiedzią powyżej - nie chcesz go a oczekujesz zainteresowania. Masz odpowiedź, dlaczego tego nie robi, zapewne widzi, że go nie chcesz, więc się nie wychyla. Mam taką sytuację jak Ty, ale w przeciwieństwie do Ciebie - ja bardzo tego chcę, bo mi na facecie zależy.