Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę bachorów

Polecane posty

Gość gość

nienawidzę bachorów szczególnie w restauracjach/barach ostatnio byłam na sajgonkach w chińskiej i przyszła baba z dziadem i dzieckiem ta mała dziewczynka może miała z pięć lat może i więcej ciągle miauczała gadała kręciła się nie mogłam jeść tak mnie ten mały troll irytował potem sytuacja w sklepie z gazetami stoję w kolejce a obok mamuśka z synkiem ten był mniejszy jakieś 2 lata kręcił się rozwalał ekspozycję piszczał jakby z dziczy się urwał matka go szarpała za łokieć i się darła a on nadal to samo normalnie masakra są i grzeczne dzieci ale to rzadkość większość to wrzeszczące bachory czy ludzie nie umieją wychować czy co poco to targają ze sobą do sklepów i restauracji nie wiedzą że przeszkadzają innym ludziom

Gość gość
ja nie wiem kto cie wychowywal sfrustrowana dziewucho:O

Gość gość
ja byłam grzecznym dzieckiem w ogóle jestem spokojną osobą nie znoszę harmidru które powodują niewychowane bachory

Gość gość
To nie wina dzieci, że takie są , tylko rodziców i ich bezstresowego wychowania, a raczej hodowania.

Gość gość
autorko masz racje

Gość gość
masz racje że to wina rodziców ale dzieci też są winne swojego zachowania szczególnie te duże mają przecież rozum i obserwują otoczenie gdybym ja się bezkrytycznie słuchała się rodziców i reszty rodziny byłabym już alkoholiczką tyle razy mnie ojciec czy ciotki częstowały alkoholem jak byłam nieletnim dzieckiem zawsze odmawiałam bo wiedziałam że to złe w sumie wychował mnie telewizor bo rodzice czasu nie mieli za wiele moja kuzynka miała to gdzieś i dziś ostro chla

Gość gość
Ja również nienawidzę bachorów! Wracam z pracy zmęczona, marzę o chwili ciszy, a one wydzierają mi się pod oknem, a także na balkonach po przeciwnej stronie mieszkania! Być może, że są grzeczne dzieci, ale można je policzyć na palcach jednej ręki! Przeważnie to bachory są rozwydrzone i należałoby je bić, bić i jeszcze raz bić i patrzeć czy równo puchną!