Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porodówki w lublinie 2015

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ktora z Was planuje rodzic lub rodziła w lublinie? Kto jest Waszym lekarzem prowadzacym ??

Gość gość
Rodzilam na Jaczewskiego miesiac temu, co chcesz wiedzieć?

Gość gość
Ja mam lekarza ze staszica i tam planuje porod. Czy to prawda ze może zabraknąć miejsc na porodowce ???

Gość gość
może i właściwie bardzo często się tak dzieje, dziewczyny z dziećmi leżą na korytarzu, te po cc są przenoszone na patologię i do dzieci dochodzą

Gość gość
Dwa pierwsze porody miałam na Jaczewskiego. To było już ponad 10 lat temu. Obie ciąże prowadził mi wtedy prof Jan Oleszczuk-cudowny człowiek i wiele mu zawdzięczamy. Z trzecim dzieckiem chodziłam do dr Jacka Robaka (którego również polecam z zamkniętymi oczami) który pracuje na Staszica i tam też rodziłam pod koniec ubiegłego roku. Co do braku miejsc to potwierdzam-często się zdarza że odsyłają. Myślę jednak że lekarz prowadzący pracujący w tym szpitalu jest w stanie dużo w tym kierunku zrobić. Ze mną umówił się że kilka dni przed terminem położy mnie na patologii żeby mieć pewność że w razie "w" nikt nie odeśle mnie gdzie indziej. Mimo iż wszystko ładnie i sprawnie się zaczęło to skończyło się na cc i nie zgodzę się z poprzedniczką że dziewczyny po cc odsyłane są na patologię a dzieci zostają na noworodkach. Ja wyszłam do domu na trzecią dobę i dziecko cały czas leżało ze mną na sali tak samo jak i innych dziewczyn będących po cięciu. Zdarza się że gdy szykuje się dłuższy pobyt bo dziecko ma np zółtaczkę to wtedy mamę przenoszą na patologię ze względu na brak miejsc na położnictwie lub co najgorsze wypisują ją do domu a dziecko zostaje:'(