Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona 15 on 30 Związek pełen miłości zrozumienia i wsparcia?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest to możliwe? Ona dziewica on prawiczek myślący poważnie o założeniu rodziny. Popieralibyście zakochanych ludzi?

Gość gość
o czym może rozmawiać 15 latka i 30 latek? Jej głównym problemem jest kartkówka z matmy i małe kieszonkowe a jego? Troche żenada...

a po co maja rozmawiąc, wystarczy ze ona nadstawi tyłka i facet sie wyszaleje , liczy sie seks

Gość gość
nadstawianie tyłka to nie związek, czytaj ze zrozumieniem paziu

Gość gość
Poczekaj 5 lat i wszystko będzie ok.

Gość gośćiowa
Kto kogo poderwał?

Gość gość
hm... nie wiem czy by miala taka dziewczyna tematy z takim facetem.. no chyba ze tez siedzi w liceum jeszcze. Sama jestem z facetem 20 lat starszym, ale tematy mamy wspólne od kiedy skończyłam 20 lat ;) teraz mam 35 a on 55 <3 Kocham go <3

Gość gość
Zgadzam się z osobą co pierwsza się wypowiadała. Sama kiedyś byłam w takim 'związku' tylko, że ja miałam 16 on 26 lat i może mieliśmy o czym pogadać na początku, ale jak pierwsze motylko w brzuchu minęły, po kilku miesiącach się okazało, że taki związek nie ma racji bytu. 15-latka jest jeszcze uzależniona od rodziców praktycznie w każdej kwestii a jak facet myśli o założeniu rodziny to na pewno nie z tak młodą dziewczyną, która ma przed sobą minimum szkołę do skończenia, nie mówiąc o innych rzeczach.

Sama jestem z facetem 20 lat starszym, ale tematy mamy wspólne od kiedy skończyłam 20 lat X i za 10lat bedziesz sie dotykac papieru toaletowego hahahahaha co za głupia cizia

Gość gość
tak, za 5 lat...?

Gość gość
Między mna a moim jest 28 lat różnicy i nie cięzko nam się rozmawia ale nie z powodu innych pooglądów ale charakterów i w góle zle się przy nim czułam.

Gość gość
Sama jestem z facetem 20 lat starszym, ale tematy mamy wspólne od kiedy skończyłam 20 lat X i za 10lat bedziesz sie dotykac papieru toaletowego hahahahaha co za głupia cizia xx sorry ale tylko osoby wychowywane w latach poniżej 80 rocznika są coś warte :) faceci mają inne wartosci nizeli faceci z mojego rocznika. Tylko jak ty: Seks Seks Seks i najlepiej zeby baba uslugiwala. Czasy sie zmienily, dlatego ty bedziesz rooochal tylko i zostaniesz sam na starosc \/

Gość gość
ja myślę, że to jest przyjaźń. Owszem, może być jakiś rodzaj uczucia, ale przecież przez najbliższe kilka lat ona nie będzie zdolna do związku. Nawet jeśli po gimnazjum pójdzie do byle jakiej zawodówki, to też nie od razu uda się jej usamodzielnić na tyle, żeby się związać. Czy ona ma jakiś dorobek? Mieszkanie na przykład? Duża różnica wieku jest możliwa, ale nie w sytuacji, kiedy jedna ze stron ledwie co dorosła fizycznie, a społecznie jest jej jeszcze daleko do dorosłości. Na poważny związek szans raczej nie ma.

Gość gość
Facet musi być starszy

Gość gość
Według mnie coś takiego powinno grozić więzieniem. Co jak co rozumiem jakieś 2-4 lata różnicy ale nie 15!!! To jest chore a jakbym znał kogoś takiego to najpewniej sam bym się nim zajął bo po tym co w polskim prawie jest napisane to dziwię się że ten kraj się jeszcze nie rozpadł. A co gdyby (nie daj Boże) tak by ją ten koleś zaliczył i w ciążę zaszła łatwo za granicę teraz jest wyjechać. Już taki przypadek w swojej okolicy miałem to facet mieszkał obok mnie dwa domy wcześniej i miał 28 lat a dziewczyna chyba 15 i dzień w dzień widziałem jak z nią za rękę chodził do szkoły. I co ja i cała reszta naszej ukochanej wioski nie zwracała na to uwagi. W końcu pewnego dnia idąc do sklepu zobaczyłem ich w momencie gdy wsadził jej rękę w majtki upuscilem zakupy i wyjalem z kabury palke teleskopową (pracuję w ochronie) wygarnąłem mu co o tym myślę i od tamtej pory się do mnie nie odzywa i omija tą dziewczynę szerokim łukiem tak jak każdą inną. Nie uważam że to rozwiązanie było dobre ale cóż kazdy to oceni inaczej.

Gość gość
Chyba jakiś kiepski żart a nie związek .

Gość Mariuszeg
Pan przedemna dobrze pisze tyle że może te 10-15 lat to w przypadku gdy jedno jest niepełnoletnie ale gdy nie to racja więzienie powinno być i to bezwzględne a najlepiej żeby zamykać ich z g****icielami i homoseksualistami

Gość gość
Tak. Błogosławieństwo bym dała... Fascynację starszym nastolatki mogę zrozumieć ale odwrotnie niezbyt. Mentalna przepaść.

przepraszam CiEM, dziecko, ale ja mam 28 i 30latkowie których znam są zbyt dojrzali, chybcy, lotni, cwaniaccy i seksualni bardziej nawet ode mnie, a jestem tygrysem, więc co dopiero dziecko. złoży Cię na ołtarzu swoich rozognionych chuci i nic z Ciebie nie zostanie.

Gość gość
W wieku 14 lat spotykałam się z facetem 10 lat starszym.trwalo to rok piękny czas którego pewnie już nigdy nie zapomnę.minęło 12 lat

Gość gość
Chciała bym przeżyć jeszcze raz ten piękny rok