Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapomnieć?

Polecane posty

Gość gość
Nie za wygląd, a za całokształt. Jak ją poznałem to nie ruszyło mnie.. dopiero po krótkiej rozmowie byłem nią zafascynowany. Nie brakowało jej niczego w wyglądzie, ale gdyby nie charakter i to jak na mnie patrzała to bym się nie zakochał. Wiem co mówię. Kocham ją za wszystko, ale przede wszystkim za to jaka była dla mnie, troskliwa, dobra, czuła. Nigdy nikt mnie tak nie traktował jak ona.

Gość Cyganeczka1
To wybacz że tak naskoczyłam,no rozumiem czego Ci brakuje ale pamiętaj że kiedyś może spotkasz kogoś kto tez bedzie Cie tak kochał ;)

Gość gość
to badz z nia

Gość gość
Kurcze chłopie weź coś zrób, bo tak nie może być, że kochasz i będziesz teraz zapomniał na siłę, przecież to bez sensu.

Gość gość
pewnie tez cie kocha

Gość Cyganeczka1
On raczej potrrzebuje osoby dla której bedzie całym światem (domena ludzi z kompleksami),więc daj szanse innym wyjdz gdzieś a jak jestes niesmialy to wejdz na fb i poszukaj jakiś grup zainteresowan ;) I zapoznaj się z ludzmi ;)

Gość gość
on pewnie dla niej tez jest calym swiatem ale niechce z nia pogadac

Gość gość
Cyganeczka wróżysz z gwiazd czy z fusów? hahaha

Gość Cyganeczka1
Napoczątku napisał że kocha ją bo nikt się na niego wczesniej tak nie patrzył ani nie kochał go tak więc nie trudno wywnioskować,czego mu w ogóle brakuje nie jej ale w ogóle jakiejś akceptacji i miłości.To nie jest ubliżanie z mojej strony,ale czysta psychologia.

Gość gość
Czyli jednak z fusów. A tak na marginesie, kochałaś kiedykolwiek?

Gość gość
masz dwie drogi. - zawalczyć o nią - albo się poddać, nic nie robić, pocierpieć i kiedyś zapomnieć. Czas naprawdę leczy rany. Ale jeśli jest dla ciebie taka wyjątkowa, to warto zawalczyć, życie jest za krótkie, żeby nie działać i nie dążyć do szczęścia ;) Powodzenia.

Gość Cyganeczka1
No nie trzeba być psychologiem ani wróżką żeby zrozumieć czemu autor ją "kocha".Osoby które mają niskie mniemanie z powodu złego dziecinstwa albo że całe zycie słyszel;i że nikt ich nie pokocha tak mają ,że pierwsza l;epsza osobę która poda im "dłoń" zaczną kochać...

Gość gość
Ja też tak sądzę, że należy zrobić wszystko co jest możliwe, a dopiero później jeśli faktycznie nie wyjdzie można zapominać. Jednak w tym przypadku jeszcze wszystko przed autorem. Tylko trzeba mieć dobry plan.

Gość gość
Cyganeczka chyba za długo na słońcu siedziałaś, ludzie przecież Ty nie masz pojęcia o zakochaniu.

Gość Cyganeczka1
Jednak nie wszyscy faceci kochają za zgrabny tyłeczek :P Niektórym naprawdę jest potrzebna akceptacja zakochujemy się w ludziach którzy dali nam coś czego nam zawsze brakowało czego inni nam nie dali lub nie mieli dla nas.

Gość gość
Cyganeczka1, ale ja się nią zauroczyłem, zanim była taka dla mnie. Z początku była nawet wredna, nieprzystępna, ale to tylko bardziej mnie do niej przyciągnęło. Wpatrywaliśmy się sobie w oczy i rozumieliśmy bez słów. Z jej oczu potrafiłem wyczytać wszystko, ona z moich też. Pamiętam jak celowo wzbudzała we mnie zazdrość i tą radość w oczach kiedy jej się udało, bo patrzałem na nią z taką złością.. Dwie bratnie dusze, podobny światopogląd, poczucie humoru. Strzał amora od pierwszego wejrzenia. Jakoś w innych osobach się nie zakochuje tylko z tego powodu że są dla mnie miłe. To trwało by nadal ale schrzaniło się z pewnych przyczyn i jest to nienaprawialne. Dlatego chcę zapomnieć. Nie chcę słuchać rad w stylu walcz o nią, bo ona sobie teho nie życzy. Nigdy nie będziemy razem i muszę się pogodzić z tym chociaż nie potrafię.

Gość Cyganeczka1
Ato jestes kolejnym nieudacznikiem z kafe który ryczy za jej zgrabnym ciałkiem wal się kupo sobie dmuchaną lale i wal; na zawsze :D Ona przynajmniej nie utyje nie zbrzydnie żałosny jestes :D

Gość gość
Jeśli jesteś jej Bliźniaczą Duszą, to znaczy, że pasujecie do siebie idealnie i nie zapomnisz o niej, będziesz tęsknił już zawsze. Jeśli jesteście Bliźniaczymi Duszami, to ona przechodzi w tym momencie to samo, czyli chce o Tobie zapomnieć, myśli, że zwariowała, będzie uciekać.

Gość Cyganeczka1
Hehe wierzycie w te bzdury blizniacze dusze hihi :D Jak utyje to zapomni o niej :P Jak każdy facet ohhh jakie to wzruszające hahah :D

Gość gość
Nawet jak utyje to nie dowiem się o tym bo jej nie zobaczę, wiec nie zapomnę, bo w mojej pamięci będzie zawsze idealna. Chcę być przy niej, widywać ją codziennie , słuchać jej głosu, czuć jej zapach, jak dawniej.

Gość gość
Nawet myślę o tym żeby zadzwonić do niej z innego nr żeby chociaż przez chwilę ją usłyszeć. Ale boje się że się domyśli kto dzwoni.

Gość gość
chlopie ty ja kochasz to na co czekasz dzwon

Gość gość sisi
A może się nie domyśli udaj kogoś innego np,"Centralne biuro opinii publicznej";-)i zadaj jej ankietę słowną...;-)np,.

Gość Cyganeczka1
Wyobraz sobie ją jak utyje i twarz zacznie robić sie woelka ,jek zgrbne nóżki jak zaczynają tyć to działa u facetow :)

Gość gość
Nawet jak zadzwonię to się nie odezwę. Ja se mogę kochać, ale ona nie i wiem, że też chce o mnie zapomnieć albo już to zrobiła, pewnie takich jak ja ma na pęczki.

Gość gość
Zresztą w zupełności ..Cię rozumiem przez to samo przechodzę..ach te jego oczy..też mam ochotę do niego dzwonić ale musiałabym mieć jakiś pretekst..Obawiam się ze pomyślałby o mnie jak o desperatce;-(

Gość gość sisi
sorry to wyżej to moje.

Gość gość
Poczytaj sobie o bliźniaczych duszach, bliźniaczych płomieniach, ja gdzieś w tym znalazłam odpowiedź na to dlaczego nie potrafię zapomnieć.

Gość gość
chlopie ty ja kochasz to na co czekasz dzwon

Gość gość sisi
Dokłanie,ja też to czytałam i wszystko się zgadza.zakochane bliźniacze dusze przechodzą razem przez dokładnie to samo mimo ze zazwyczaj są .z dala od siebie..z różnych przyczyn.