Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzerzenie dla dziewczyn godziących się na anal

Polecane posty

Gość gość
Misio twoja fotka tu była , niestety , wiem jak wyglądasz.twoje mieszkanie również. Kobieta z wyksztalceniem i dobrą pracą nigdy by z tobą nie była . Stać ją na dużo leveli wyżej. A ty mozesz poamrzyć o kobiecie i orgazmach.jakichkolwiek

Gość gość
cwiczysz sobie swoje miesnie wsadzajac tam cos?

Gość gość
wiadomo że będą zachwalać anal, sranie do ryja też będą argumentować tym że sraka jest zdrowa

Gość gość
inaccessible89 x jak lubisz fiuta w du/pie to sobie lub ale skończ pisać te dyrdymały ok?

Gość gość
no i ze jak kocha to wszystko zrobi polknie da w d**e da nasrac do ryja zalosne takie cos

Gość gość
dziwne że zawsze na tematy o analu jesteś pierwszy więc chyba lubisz, poza tym jest różnica srać a walić sie w odb/yt bo to drugie napiera w przeciwną strone i z większą siłą jakby ktoś nie widział różnicy

Gość gość
"no i ze jak kocha to wszystko zrobi polknie da w d**e da nasrac do ryja zalosne takie cos" no dokładnie, a facet łaskawie, żeby laska bardziej chętnie to robiła na odczepnego powie kilka komplementów, jak to bardzo kocha, a w duchu pewnie się z niej śmieje do rozpuku, gardzi nią i tak to się kręci.

Gość gość
inaccessible89 x nie wnikam w Twoje życie erotyczne i w ogóle mnie nie ciekawi bo jestem hetero

Gość gość
" Anal powoduje wyćwiczenie zwieraczy (w ogóle nie wiem, czy wiesz, ale mięsień o***tu to jeden z najsilniejszych mięśni) i z a p o b i e g a hemoroidom." x to że jesteś homo i lubisz w doopę to jednak nie usprawiedliwia pisania takich bzdur pochwa się lekko rozluźnia od stosunków, wiadomo, że dziewica jest "ciaśniejsza", analogicznie jest z o***tem anal zwiększa ryzyko hemoroidów jak już jak dla mnie zwolennicy analu mogą sobie i żelazko wkładać do doopy, ale niech skończą zakrzywiać fakty

Gość gość
''Należy pamiętać, że bierny partner narażony jest szczególnie na ryzyko infekcji chorobami przenoszonymi droga płciową i należy zachować wszystkie możliwe środki bezpieczeństwa, w tym stosować prezerwatywy. O******ca, w przeciwieństwie do pochwy, nie reaguje nawilżeniem w następstwie pobudzenia seksualnego, dlatego konieczne jest nawilżanie sztuczne. O***t i o******ca nie są przystosowane fizjologicznie do penetracji, dlatego należy zwrócić szczególną uwagę na rozluźnienie zwieracza i nieforsowanie jego oporu ze względu na ryzyko uszkodzenia przede wszystkim nabłonka o***tu i błony śluzowej o******cy, co może powodować trudno gojące się i bolesne rany. Przy brutalnym forsowaniu oporu może dojść do uszkodzenia samego zwieracza i skutkować możliwym nietrzymaniem wiatrów i stolca. W związku z delikatnym nabłonkiem o***tu i delikatną śluzówką wyściełającą o******cę i obecnością poprzecznych fałdów w jej świetle, po stosunku może wystąpić niewielkie krwawienie. Jeśli jest ono obfite, towarzyszy mu ból o***tu, brzucha lub miednicy, należy bezzwłocznie zgłosić się na SOR (szpitalny oddział ratunkowy), szczególnie jeśli penetracji dokonano za pomocą przedmiotu – istnieje ryzyko przebicia lub pęknięcia jelita i konieczne jest wtedy leczenie operacyjne. Odległe następstwa mogą być związane z opisywanymi wyżej sytuacjami. Należy pamiętać, że infekcja niektórymi typami wirusa brodawczaka ludzkiego (HPV) może prowadzić do rozwoju zmian przedrakowych. Przed podjęciem tej formy współżycia konieczna jest lektura rozdziału dotyczącego infekcji przenoszonych drogą płciową.'' x tu masz opinie lekarza na temat Twojego zdrowego analu z portalu medycznego

Gość gość
inaccessible89 x wkleiłam Ci całą opinie lekarza chirurga z portalu medycznego na temat analu, wiedza Twoja jak widać nie pokrywa się wcale z opinią lekarzy, poczytaj sobie

Gość gość
pochwa służy do stosunków a du/pa jest od srania więc jeśli coś jest do srania to marnie się nadaje do innych celów, jak można takie pierdoły pisać że anal jest zdrowy

Gość gość
może rozluźnić się trwale. i dziwnie, ze jakoś wśród przyczyn powstawania hemoroidów jest często wymieniany seks analny :) ex-prostytutki popuszczające przy każdym pierdzie i muszące sobie coś podkładać w majty to realia.

Gość gość
w ogóle mnie nie dziwi nawet opinia geja o dobroczynnych właściwościach analu

Gość gość
anal nie jest naturalny i służy do srania uświadomie ci wiesz bo może w szkole na biologii nie uważałeś

Gość gość
mało Ci podałam skutków i powikłań analu? jakich jeszcze argumentów ci brakuje?:D wiem że lubisz w du/pe ale robisz się żałosny

Gość gość
jakoś wiele kobiet lubi "brutalne forsowanie" pochwy i nic im się nie dzieje ;) w przeciwieństwie do "ostrego" analu, który może mieć skutki uboczne. "brutalny" to raczej subiektywne określenie.

Jezu... jacy tu są poy****i ludzie, tzn wzburzeni zboczeńcy. Mój nalega wręcz na anal, ale ja tego nienawidzę. Kilka razy spróbowałam, bardzo delikatnie, ale nie ma c***ja, srać się chce jak nie wiem co, zero przyjemności sam ból no i ta świadomość, że to układ pokarmowy, a nie rozrodczy. Ludzie są obleśni. Fu! A dla facetów lubiących anal proponuję wsadzić sobie w dopę butelkę od piwa, najlepiej byłoby zrobić to podczas dzisiejszego meczu. Zobaczylibyście jaka to przyjemność.

Gość gość
żadnego prawdziwego czyli jesteś mądrzejszy od lekarza i artykuły z opinią lekarzy są nieprawdziwe za to Twój lekarz o ile taki istnieje mówi prawde?

Gość gość
inaccessible89 dziś p********ie o szopenie dewiancie

Gość gość
Jestem facetem i nie miałbym sumienia nakłaniac dziewczyny na anal. Tylek nie jest od tego...:-/

Gość gość
Nikt nie mówi o jakichś wielce przeciwwskazaniach (choć akurat przy hemoroidach lub dużej skłonności do nich seks analny jest kategorycznie przeciwwskazany) tylko o fakcie, że taka forma seksu może powodować nieprzyjemne konsekwencje. Tyle. Ostatnio nawet jakaś gorąca zwolenniczka analu sama przyznała (tu na kafe) że na następny dzień po analu jest zawsze "niedysponowana".

Gość gość
wybrałeś sobie artykuł wygodny dla siebie, że anal jest zdrowy :) może poczytaj też inne

Gość gość
zwierzenie prostytutek są jak najbardziej przekonujące nie wiem czy wiesz, ale nie wszystkie grają w por/nolach :)

Gość gość
geje lubią też oral, on też jest zdrowy? pewnie wpływa korzystnie na przełyk i w ogóle

Gość gość
noo wklejka z jakiegoś forum (jeszcze pewnie dla homosi) jest na pewno przekonująca :D nie ośmieszaj się mnie interesuje tylko zdanie lekarzy i portali medycznych - a tutaj jakoś wszyscy są zgodni

Gość gość
gej będzie bronił walenia w doopę, nie ma co z nim rozmawiać, bo obiektywny nie będzie ;)

Gość Sanitas prawdziwa
Kilka lat temu (miałam wtedy 19 lat) zgodziłam się po tym jak nalegał mój ówczesny chłopak. byłam głupia i naiwna i przede wszystkim nieświadoma konsekwencji. Podczas jednego razu pękł mi zwieracz o***tu i zaczęłam krwawić. potrzebna była interwencji chirurgiczna. Ile się nacierpiałam i najadłam wstydu chyba nikt nie potrafi sobie wyobrazić. Ale nie to jest najgorsze. Po tym wszystkim nie trzymam kału i .. sami wiecie co muszę stosować. Zamknęłam się w czterech ścianach, musiałam rzucić pracę , pomagają mi rodzice. Moje życie straciło sens. Lekarz powiedział mi że prawdopodobnie czeka mnie operacja związana ze stomią, będę miała wyprowadzone jelito na brzuchu z takim woreczkiem na kał i zaszyty o***t. Oczywiście mój "ukochany" odszedł ode mnie. pewnie teraz posuwa w d**e inną naiwną gówniarę. x Dobrze ci tak, jak mogłaś być taka głupia?

Gość gość
kopulacja w uszy podobno poprawia słuch dlatego praktykuje :)

Gość gość
a w nos zapobiega przeziebieniom polecam