Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina kurka

ostrzerzenie dla dziewczyn godziących się na anal

Polecane posty

Gość gość
"To ciekawe, co odczuwają geje jezyk.gif ." x dlatego piszę, że U KOBIETY, ślepoto. kobiety nie mają w tyłku punktu g w przeciwieństwie do facetów.

>>>Mam pytanie, trzeba przed wami klekac ?<<< x Chcesz nam wszystkim zrobić laskę :P ?

Gość gość
z tym klekaniem to bylo do tych kobiet, przeciwniczek anal itp

Gość gość
Autorka penisa nawet w pochwie nie miala, bo to co jej ktos wkladal w pupe to byla kolczasta maczuga. Gowno bywa twardsze od fiuta nie mowiac o rozmiarze czy problemach z wyproznianiem. Wtedy dopiero moze pocharatac d**e

>>>Naprawdę jesteś tak tępy i ograniczony iż nie rozumiesz, że kogoś może brzydzić coś innego niż ciebie? I że uczucia mają uj do tego?<<< x Przykro mi, ale odnoszę wrażenie, że to Ty jesteś "tępa i ograniczona" :(. Każdy odbiera świat po swojemu. Jeżeli w Twoim przypadku uczucia nie zmieniają Twojego spojrzenia na bliską osobę, to mogę tej osobie jedynie współczuć. x W odróżnieniu od Ciebie, nie mam fantazji o taplaniu się w g_wnie. Wiem za to, że nie brzydził mnie mój młodszy brat, gdy jako niemowlak zrobił kupę, a inne okupkane dzieci mnie brzydziły. Nie brzydziła mnie też moja Pani, gdy podczas choroby wymiotowała. Ścierałem po niej i podkładałem miskę, nie myśląc nawet o obrzydzeniu. Pozostali obrzygani ludzie mnie brzydzą. Dlatego uważam, że osobę którą się kocha, odbiera się w inny sposób od pozostałych. Jeżeli Ty tak nie masz, to współczuję :(.

No to nie rozumiem, powiedzialam na poczatku ze prosil Cie owczesny chlopak, a na koncu ze zerwal z Toba i teraz ma inna,

>>>dlatego piszę, że U KOBIETY, ślepoto. kobiety nie mają w tyłku punktu g w przeciwieństwie do facetów.<<< x A ja dlatego napisałem w tamtym poście jeszcze jedno zdanie :D : >>>Nie wiem, jak ten orgazm nazywa się, ale z całą pewnością, można doprowadzić do niego kobietę, masując umiejętnie jej tylne oczko :)<<< i nadal pod tym zdaniem podpisuję się :).

Gość gość
ale zobaczcie jak ten świrus o nicku misiu sie produkuje... daj sobie spokoj debilu, nikt NIE CZYTA TWOICH RZYGOWIN kryptogejusie cuchnący kałem 🖐️

Gość gość
Naprawdę jesteś tak tępy i ograniczony iż nie rozumiesz, że kogoś może brzydzić coś innego niż ciebie? I że uczucia mają uj do tego?<<< A kto tu napisal, ze kazdego brzydzi to samo?kazdy pisze o sobie, jestes tak ograniczona, ze tego nie lapiesz? Mnie tez brzydza obce penisy, rzygi obcych ludzi, ale nie mojego meza czy dziecka. Co nie znaczy ze sie od razu rozkoszuje wymiocinami.... A jak ktos pisze, ze jak uprawia anal to od razu jest gownojadem mozna obrocic w druga str. Skoro wkladasz w cipke, to jestes pewnie moczo lub krwiopijca? A moze w ogole seks cie obrzydza z wagina na czele? Daleko od zwieracza toto nie jest

Gość gość
czekalem na kryptogeja haha ciekawe co przeciwnicy analu jeszcze wymysla.

Gość gość
To był mój pierwszy post, a odnoszę wrażenie że mnie z kimś mylisz. Ale jeszcze raz, bo widzę, że beton z ciebie, że aż boli. "Jeżeli w Twoim przypadku uczucia nie zmieniają Twojego spojrzenia na bliską osobę, to mogę tej osobie jedynie współczuć."- skoro zmieniają twoje spojrzenie to dlaczego nie zjesz jej gów/na pytam się? Bo nie masz fantazji o taplaniu w gów/nie - odpowiadasz, tak samo ktoś inny może nie mieć fantazji o połykaniu spermy albo o analu - proste. Poza tym uczucia, a preferencje to dwie różne rzeczy. Co z tego, że u ciebie jedno ma wpływ na drugie? Nie u każdego tak jest i nie musi być. Dopisywanie do tego ideologii z d**y jest zabawne.

>>>ale zobaczcie<<< x Drogi wzorcu GŁUPOTY z Sèvres, pod Paryżem :D : x albo namawiasz ludzi, by coś zobaczyli, x albo przekonujesz ich, że nie warto :P.

Gość gość
doopa jest do s\\rania, tak to natura urządzila, tak to jest przystosowane, dlatego TAK jest że ktos kto uprawia anal jest GO\\WNOJADEM i taka jest prawda. Pochwa jest przystosowana do kopulacji tak wiec uprawianie seksu waginalnego jest w 100% normalne, a anala uprawiają tylko kryptogeje i koprofile, BOLI ALE TAKA JEST PRAWDA

Gość gość
Boli mnie anus oj daj daj daj oj anusa daj oj daj daj daj

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
"doopa jest do s\rania, tak to natura urządzila, tak to jest przystosowane, dlatego TAK jest że ktos kto uprawia anal jest GO\WNOJADEM i taka jest prawda" x Prawda ? bo ty tak napisales. A dlaczego mam cie sluchac ? Skoro moge robic co chce i z kim chce a taki leszcz jak ty nic na to nie poradzi. Co najwyzej napisze jakis glupi post na forum. To nic nie znaczy. Wasze slowa nic nie znacza. Sa bezwartosciowe tak samo jak wy sami.

doopa jest do s\rania, tak to natura urządzila X A ci/pa jest do sikania de/bilu pisowski.

Gość gość
orgazm analny, niezły kabaret :D

Gość gość
Skoro zmieniają twoje spojrzenie to dlaczego nie zjesz jej gów/na pytam się? Bo nie masz fantazji o taplaniu w gów/nie - odpowiadasz, tak samo ktoś inny może nie mieć fantazji o połykaniu spermy albo o analu - proste Tu nikt nie twierdzi, ze jest inaczej, ze kazdy ma identyczne preferencje i kazdy uwielbia anal. Po drugie uczucia maja do razczy, bo cialo ukochanej osoby jest prawie jak nasze, w kazdym razie bliskie. obcemu tylka nie podcierasz, ale sobie tak. Chyba, ze lubisz popadac w ekstreme i jechac po calosci z jedzeniem kup tak zreszta modnym ostatnio, ale zapewniam cie, ze wiekszosc uprawiajacych anal nie ma nawet takich skojarzen przy stosunku jak ty w trakcie samego pisania

Gość gość
niedługo jeszcze orgazm uszny wymyślą :D:D

Gość gość
Orgazm analny jest mozliwy Smiejecie sie bo pewnie zadnej kobiety do jakiegokolwiek orgazmu nie doprowadziliscie. zalosne prawiki.

Gość gość
skoro macie orgazm analny to pewnie szczytujecie podczas wypróżniania

Gość gość
sralny, a nie analny, kretynko poczytaj napierw, a potem się wypowiadaj

Gość gość
sam jesteś debilem skoro uważasz że jest coś takiego jak orgazm du/pny może jeszcze ustny i uszny?

Gość gość
No jak mamy c i p k o w y to tez szczytujemy przy wkladaniu tamponow ... Logika prawika

Gość gość
sprobowałam analu jakiś miesiąc temu było przyjemnie myslalam ze to polubie ale jak przez dwa tygodnie mialam problemu z trzymaniem kału to dziękuje.... Każdy ma inna anatomię ciala i napewno takie rzeczy mogą się zdarzyć. Ja na anal uz sie nie zdecyduje i bardzo wspolczuje ci autorko

>>>sralny, a nie analny, kretynko poczytaj napierw, a potem się wypowiadaj<<< x Nasrane to Ty masz w mózgu :( niestety :(. x Orgazm powstaje w MÓZGU. x Udało mi się doprowadzić kobietę do orgazmu pieszcząc jej plecy, a kiedy indziej jej szyję i pachy. Do każdego z tych miejsc wymyślisz nową nazwę, debilu pozbawiony wyobraźni ?

Gość gość
zrobcie raz porzadnie swoim kobietom lechtaczkowy, a potem zajmojcie sie tylem, panowie teoretycy

>>>sprobowałam analu ... i bardzo wspolczuje ci autorko<<< x bo w końcu, to ja - autorka, ten post napisałam :P :P :P.

Gość gość
S*******ay młocie analny , mózg ci wyciekł do doopy z twoimi orgazmami analnymi szyjnymi. Jak spasiony świniak jest w stanie podniecic, ta twoja panna musi byc brdzydka jak sk***ysyyyyyn , i gloopia jak pis c***j , że się daje yebać takiemu młotkowi jak ty misio srysio