Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sperma jest rakotwórcza i tylko GUMKI są gwarantem zdrowia kobiety

Polecane posty

Gość gość
temat zaczelam ja poczatkujaca zakonnica nie wiedzacw nic na temat zycia.....dziecko ile masz lat ze takie bzdury piszesz.?

Gość gość
Te wiszące jaja az sie proszą by je obciąć , facet to prymitywny stwor, juz pies lepiej wyglada albo kocurek

Gość gość
lepiej kupić sobie ładny wibrator niż używać ich obrzydliwego fiuta

Gość gość
uzębiona pochwa istnieje naprawdę, strzeżcie się faceci!

Gość gość
no niestety faceci są przystojni tylko w ubraniu :/

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
01:15 mysle tak samo, tylko w ubraniu, genitalia ich sa najbrzydszym nieudanym projektem przyrody , wyobraz sibie najprzystojnuejszwgo faceta bez ubrania, bedzie wygladal jak idiota , jak karykatura, faceci nie rozbierajcie sie

Gość gość
Zalosny temat

Gość gość
nie dziwię się że są nazywani płcią brzydką, rozbierz kobiete i rozbierz faceta, facet bez ubrania wygląda lekko mówiąc niesmacznie

Gość gość
Ja jestem facetem i powiem tak: Rakotwórcza jest nie sperma, tylko wirus HPV, który może znajdować się w s*****e. Jeżeli dany facet jest nosicielem HPV.

Gość gość
Widać ze tepe cip...siedzą na tym forum co mają rozum dziecka 6 letniego

Gość gość
09:47 gowno wiesz

Gość gość
sperma jest rakotwórcza ? No tak .. Twojee pra pra babcie ciagneły druty , , nie wymyslono jeszcze prezerwatyw ..

Gość kafeterianinnn
ja jestem facetem i powiem szczerze , że kobiece ciała są dużo zgrabniejsze od naszych .. Macie więcej krągłości , macie zaokrągłone kolana , a my kwadratowe .. Nie zgadzam sie jednak co do genitaliów .. Żeńskie genitalia nie mogą sie równać z męskimi .. Tak samo jak nasze sutki są tylko namiastką waszych piersi , tak wasze łechtaczki nie mogą sie równac z naszymi penisami Członki pięknie stoją , a łechtaczki wyglądają przy nich jak wypierdki . Erekcja łechtaczki nie jest tak spektakularna jak członka Między nogami jestescie o wiele mniej ciekawe od facetów .. Mimo ,że ciała macie od nas lepsze , to wasze genitalia to porazka .. Nie macie czym sie pochwalić w majtkach .. Nawet wasze orgazmy są brzydsze od naszych , My pięknie tryskamy mlekiem , a wy ? Kobiecy orgazm jest brzydszy od męskiego

Gość gość
09:54 faceciku idz sie umyj bo smierdzi ci na odleglosc

Gość gość
sorry ale ciesze się że nie nosze zwisającego flaka w majtkach to ma być ładne?

Gość gość
10:11 idiota, widac ze jesres marny w seksie i nie lubisz kobiet psie geju, kobieta ma piekne narządy a wy nie dosc ze ohydne zwisy to jeszcze ta smierdzaca sperma

Gość kafeterianinnn
nasze jaja cudownie dyndają w czasie stostunku jak dzwony kościelne . Srom tego nie potrafi .. Każda częśc ciała kobiety wygląda lepiej niż u mężczyzny własnie poza genitaliami nogi macie lepsze od nas, piersi , pupy , ale wasze krocza nie mogą się równać z naszymi ..

Gość gość
Hpv w s*****e- imbecyl

Gość gość
10:16 co ma byc pięknego w tych dzyndzlach , owlosione kule i kielbasa miedzy nogami, jestescie smieszni i żałośni

Gość gość
Facet jest brzydki w kazdym miejscu

Gość gość
Wasze fiuty sa gorsze niz rak , caly facet jest rakotworczy

Gość gość
Zgadzam się z kolegą wargi macie jak by miały zaraz rozkładać się a cip...śmierdzi cały czas nawet jak się myjecie

Gość gość
Ciekawa teoria, ciekawa, tylko mi coś nie pasuje. Jeśli sperma jest rakotwórcza, to dlaczego faceci nie chorują na raka nasieniowodów:) Naczytały się o kadawerynie, czyli substancji należącej do grupy trupich jadów i się jarają he he. Widocznie jest to jednak potrzebne jeśli znajduje się w s*****e, która jest przeznaczona do konkretnego celu. Jako nośnik plemników. Zgadza sie, ze sperma jest ohydna i jak się rozkłada to śmierdzi gorzej jak rozkładająca się ryba, ale szkodliwa nie może być.

Gość gość A
Cóż za głupoty piszesz Autorko postu. To nie sperma jest rakotwórcza tylko środki antykoncepcji. Ja bardzo rzadko kiedy używałam prezerwatyw a antykoncepcji wcale i jakoś żyje i jestem zdrowa. Gdyby tak jak piszesz sperma była rakotwórcza to ludzkość już dawno by wymarła.

Gość gość
``Te wiszące jaja az sie proszą by je obciąć , facet to prymitywny stwor, juz pies lepiej wyglada albo kocurek `` Te jaja , które chcesz obcinać, przyciągają was jak marchewka przyciąga królika https://pbs.twimg.com/media/BLtMoSYCcAAU-L3.jpg Tracicie głowe

Gość gość
ostatni post był do osobnika z 00 29