Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sperma jest rakotwórcza i tylko GUMKI są gwarantem zdrowia kobiety

Polecane posty

Gość gość
prezerwatywa nie chroni przed HPV . Ludzie !! prezerwatywa chroni jedynie przed HIV

Gość gość
jakbyście poczytały trochę to byście wiedziały także,że sperma zawiera trupi jad, czyli substancję która wydziela się u nieboszczyków po śmierci,życzę więc smacznego!

Gość gość
To nie jest klasyczny trupi jad. Tylko na wpół rozłożone białko z pachwinowych węzłów chłonnych. Trupi jad to produkt rozkładu 100-procentowy.

Gość gość
debile .. Trupi jad zawiera całe ludzkie ciało nie tylko sperma, ale w sładowych ilosciach, nie zagrażjących zdrowiu człowieka Jak będziecie się bać wszystkiego to gatunek ludzki już dawno by wymarł

Gość gość
woda też może zabić jeśli wypijecie 10 litrów na raz .. Wszystko może być szkodliwe w nadmiarze .. Na discovery był program . Kobieta piła dużo litrów wody dziennie i zmarła ..

Gość gość
Caly facet to jad trupi, jestescie żałośni faceci i sie nie myjecie

lepiej umrzeć od wody niż od spermy :) przynajmniej umarła w czystości, natomiast faceci zdają się bać wody :)

Gość gość
ja mam 30 lat, nigdy nie bralam hormonow, seks w gumce ze stalym partnerem (dla ktorego jestem pierwsza) i jestem zdrowa, nie mam zadnych problemow ginekologicznych, żadnych grzybic, syfow, wener ani problemow homornalnych jak ma wiekszosc kobiet po pigulkach anty

Gość gość A
No właśnie Te wszystkie choroby czy niepłodność bierze się od hormonów i antykoncepcji a nie od spermy. Nie wiem jaką trzeba być Idiotką żeby wierzyć że sperma jest rakotwórcza. Jeśli kochająca się para dba o siebie i o higienę to będą zdrowi. Ja uwielbiam sex szczególnie wówczas gdy partner finiszuje w środku.

Gość gość
20:34 i tak trzymać! oby było więcej takich kobiet :) acha bo w temacie nie pisałyśmy jeszcze o problemach z pęcherzem - to też się bierze od seksu - a potem kobiety mają upławy, swędzenie, pieczenie

Gość gość
sperma jest pyszna :)

Gość gość
Jakie niektóre kobiety tu głupoty piszą, ja mam 40 lat miałam 5 partnerów, każdy był moim chłopakiem, z ostatnim jestem do teraz to mój mąż nigdy się nie zabezpieczałam i jest w zdrowa jak ryba, po drugie na jakich wy facetów trafiacie co się nie myją, w s*****e są między innymi witamina c,k,wapń,magnez, sperma działa dobrze na skórę, a sperma byka jest używana jako odżywki, ale to, że sperma ma witaminy to jest fakt, tyle, że żeby one zadziałały to trzeba litry wypić, w s*****e jest mnóstwo rzeczy jak i witaminy jak i nie, ale tego jest tak mało że naprawdę ani wam nie zaszkodzi ani nie pomoże, po drugie, mój mąż nie pali, nie pije, ćwiczy, zdrowo się odżywia, pije dużo soków szczególnie z ananasa, ogólnie owocowe i ma słodką spermę, ma napletek, ale trzyma higienę jest pedantyczny nawet i nigdy nie było przykrego zapachu ani mastki, zawsze jest czysty, większość osób tutaj chyba piszę dla zabawy albo mają 11 lat, Ps. Dieta zmienia smak spermy i sperma nie jest obrzydliwa, mam dwójkę dzieci z moim mężem, nigdy się niezabezpieczałam i jestem zdrowa, przepraszam za pisownię, ale mam dysleksje

Gość gość
mnie tez obrzydza seks bez gumki, choć nigdy takiego nie uprawiałam ale potrafię to sobie wyobrazić jak coś w środku spływa bleeee

Gość gość
to prawda. nigdy nie pozwole zeby czyjs czlonek wszed we mnie bez ubranka. to by bylo obrzydliwe takie ocieranie sie surowego miecha i jeszcze jakies plyny fizjologiczne fuj