Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sperma jest rakotwórcza i tylko GUMKI są gwarantem zdrowia kobiety

Polecane posty

Gość gość
To dlaczego kobiety chorują na raka rzadziej od mężczyzn ..

Gość gość
Sperma to trupi jad

Gość gość
Facet ma wszystko szkodliwe, nawet ich p********y mozg jest szkodliwy dla kobiety

Gość gość
Nie polykajcie spermy dziewczyny, sperma nie nadaje sie do spożywania, jest do innych celów , kupy sikow silny spermy sie nie konsumuje , sperma jedynie służy do zapladniania, facet ktory juz nie planuje dzieci powinien usunac cale meskie narządy , powinno to byc wprowadzone na swiecie

Gość gość
Nie polykajcie spermy dziewczyny, sperma nie nadaje sie do spożywania, jest do innych celów , nawiedzona katoliczka.. Najlepiej seks tylko po ślubie

Gość gość
Generalnie higienicznie jest albo spuszczać się do prezerwatywy, albo kończyć stosunek wytryskiem do chusteczki higienicznej. Wtedy można się seksić bez prezerwatywy.

Gość gość
Najlepiej konczyć w ustach . .Wtedy nie ma zagrożenia ciążą

Gość gość
Ale jest zagrożenie że w jamie ustnej i w przełyku pojawią sie brodawki będące skutkiem zainfekowania wirusem HPV. Liczba nowotworów jamy ustnej, i przełyku rośnie z każdym rokiem. Tak jak napisałem: albo prezerwatywa, albo wytrysk do chusteczki.

Gość gość A
Jak czytam co nie które wypowiedzi czytelniczek.To normalnie ręce mi opadają. Ciekawa jestem co się w tych prymitywnych główkach lasek kotłuje?? Ciekawa też jestem skąd byście się wzieły na tym świecie??!! Penie przez Inwitro he he he. Tylko wówczas nie były byście kobietami tylko jakimiś mutantami. Ja też wielokrotnie zawiodłam się na facetach z którymi byłam. Czasem miałam ich dość. Lecz był zawsze obok mnie ktoś na kogo zawsze mogłam liczyć. wówczas nie zdawałam sobie sprawę że mogłabym z nim ułożyć życie. Po kilku latach nieudanych związków związałam się z Przyjacielem i to był strzał w 10. Dziś już od 7 lat jestem szczęśliwą kobieta.

Gość gość
11:29 :) tez bym tak chciala:( miec takiego przyjaciela a nie mam nikogo, kazdy mnie krzywdził, ma ten twoj przyjaciel jakiegos wolnego przyjaciela?

Gość gość
Ten przyjaciel chyba zawsze cie kochal- tak mysle, zawsze w potrzebie byl przy tobie, ja nigdy nikogo takiego nie mialam, spotykalam tylko takich ktorzy myśleli tylko by pobzykac

Gość gość
te dziewczyny z fotek tylko potwierdzają nasze tezy! zobaczcie jakie mają miny :O jakby kupę jadły! tak panowie, czerpiecie radość z poniżania ich, ale dla nich sperma nie smakuje jak coś pysznego tylko coś obrzydliwego, robią to albo dla kasy albo żeby się umartwiać, ewentualnie też z miłości, te kobiety ze zdjęć mają tak nieszczęśliwe miny, jakby je ktoś latami maltretował

Gość gość
ale tu nie chodzi o złamane serce itp. nie mówimy, że faceci są źli, oni mają po prostu trujące nasienie , ja mam chłopaka, ale nie kocham się z nim bez gumki, bo moje zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż jego zadowolenie :) trzeba zachować zdrowy egoizm by przetrwać w tym świecie

Gość gość
12:10 to jest prawda, wiem po sobie :( sperma jest straszna i ma ten specyficzny mdly zapach

Gość gość
tylko coś obrzydliwego, robią to albo dla kasy albo żeby się umartwiać, ewentualnie też z miłości, te kobiety ze zdjęć mają tak nieszczęśliwe miny, jakby je ktoś latami maltretował tak sobie to tłumacz .. Łykają jak pelikany z uśmiechem na ryju . .TAka prawda .. Robią to co lubią

Gość gość
12:13 prawda:) trzeba sie chronic

Gość gość
Kochaja kase a nie sperme, za taki występ maja sporo kaski na ciuchy, nikt tego nie lubi, bo to jest obrzydliwe, madry facet nie spuści sie kobiecie do buzi

Gość gość
Sperma to na wpół rozłożone białko pochodzące z pachwinowych węzłów chłonnych, substancja konserwująca plemniki z prostaty i wreszcie same plemniki produkowane przez jądra. Występują też śladowe ilości moczu, wypłukiwane z cewki moczowej w trakcie wytrysku. Jeżeli mężczyzna jest nosicielem wirusa HIV lub HPV, to znajdują się one w s*****e. Stąd też najlepiej gdy stosunek kończy się wytryskiem na zewnątrz jam ciała kobiety, do chusteczki higienicznej która jest później wyrzucana. Paczka chusteczek higienicznych kosztuje 30-50 groszy polskich i jest tańszą opcją dla opakowania prezerwatyw (6 złotych).

Gość gość
spermy sie nie marnuje , sperme sie połyka

Gość gość
Branie spermy do ust, czy też jest połykanie, jest główną przyczyną coraz większości ilości nowotworów jamy ustnej i przełyku, powodowanych przez wirus HPV.

Gość gość
brak połyku, to brak szacunku

Gość gość
Kiedyś dla bezpieczeństwa wystarczyło unikać wytrysków w pochwie. Obecnie jakikolwiek niepotrzebny kontakt ze spermą jest niebezpieczny. Stąd też najlepiej aby mężczyzna zawsze kończył w chusteczce higienicznej, którą później można wyrzucić do toalety. P.S. Wirus MERS dotarł już na Słowację, więc ryzyko jest tym większe. Po raz pierwszy pojawił się u wielbłądów, z których przeniósł się na Arabów, a z nich na innych nacje.

Gość gość
my tu rozmawiamy o kontaktach prostytutek z klientami czy miedzy normalnymi ludzmi ? Jasne , że ludzie którzy mają wiele partnerów mogą przenosić choroby jak HPV czy kiła .. Im ktoś ma mniej partnerów tym mniejsza szansa , że się zarazi

Gość gość
Obecnie 50% ogólnej populacji ludzi jest nosicielami HPV. Ryzyko dotyczy wszystkich zwykłych ludzi, a nie tylko tzw. grup podwyższonego ryzyka.

Gość gość
obecnie 50% ogólnej populacji ludzi jest nosicielami HPV. ale bzdury.. Gdy masz stałego partnera kótry jest chory , to i tak możesz sie od niego zarazić czy to przez sline pocałunek czy wydzieliny z pochwy podczas seksu oralnego ..

Gość gość
to i tak na 100 % od niego się zarazisz , czy to przez sline pocałunek czy wydzieliny z pochwy podczas seksu oralnego ..

Gość gość
Chodzi o to, żeby się nie zarazić :)

Gość gość
prezerwatywa nie chroni HPV . Ludzie !! prezerwatywa chroni jedynie przed HIV Przed HPV czy kiłą jest bezużyteczna.. POcztajcie opinie lekarzy w google albo wejdzcie na strone producentów prezerwatyw ..