Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie akceptuję swojego typu urody

Polecane posty

Gość gość
Ale o czym wy piszecie? Ja już napisałam, jak wyglądam, a tu ciągle ktoś o jasnych włosach.

Gość gość
Dbam o siebie jak głupia. ale nie na zasadzie bycia kimś przerysowanym. Choć ostatnio znowu poszłam o krok dalej. Coraz bardziej przypominam 'businesswoman', nie licząc oczywiście dzieciakowatych rysów. Lubię taki styl. Ale nie rozumiem, dlaczego mówić o tym, że o, dzieci coś zmienią i nie będziesz o tym myśleć... abstrahując od tego, że ja ich w ogóle nie planuję. Taka młoda też nie jestem, mam 23 lata.

Gość gość
Bladziary są najlepsze. Na szczęście moda na solarium już przeszła:)

Gość gość
White Wolf, a nie jest proste? Ty ją znasz z youtube czy widujesz także w realu?

Gość gość
Ja się właśnie w to lato będę próbowała opalić, bo co roku wyglądam jakbym w domu pod łóżkiem się schowała, tak mnie słabo chwyta

Gość gość
A czy to jakaś przeszkoda? Oo, dziś Ci mogę dać genialny przykład. Napisałam do pewnego działacza wiadomość, że podoba mi się to, co robi i chcę mu pomóc. Niech napisze w jaki sposób. Odpisał, ucieszył się bardzo, że są tacy ludzie (na tyle, że wrzucił moją wiadomość na swoją tablicę - z dopiskiem, że tacy ludzie jak ja motywują do działania) wymieniliśmy się kontaktami i mamy się niebawem spotkać i omówić różne rzeczy. Da się? DA! większości osob pewnie nie przyszłoby do głowy napisać ot tak do osoby niejako publicznej (i to jeszcze z pół fikcyjnego konta!) Ja to zrobiłam. Dlatego.. nieważne jest miasto czy to, że jej nie znasz z reala. Wymyśl coś i napisz.

Gość gość
brązowe włosy tym bardziej są fajne

"Wymyśl coś i napisz." X Dzięki za rade.:/A ten przykład To raczej nie pasuje do mojej sytuacji?

Gość gość
Po prostu próbuję Ci pokazać, że wiele rzeczy jest możliwych, jeśli tylko weźmie się sprawy w swoje ręce. Chłopie, weź się otwórz :) poszerz trochę spojrzenie na tą całą sytuację. Jak spróbujesz i w najgorszym przypadku nie wyjdzie, to coś stracisz? A tak to będziesz się wpatrywał cielęcym wzrokiem w nią na tych filmikach i nic... Myślę, że jesteś odważny, tylko tak sobie gdzieś poprzestawiałeś w głowie. Nie zawiedź mnie.

Każdy człowiek ma inny wygląd, bo świat musi być różnorodny :) Ale podobno nie ma kobiet brzydkich, tylko są zaniedbane. Jeżeli nie możesz zaakceptować to zmień coś w swoim wyglądzie. Wybierz się np. do dobrej kosmetyczki, polecam Gabinet Kosmetyki Francuskiej we Wrocławiu, gdzie zatrudniają tylko dobrych fachowców, a nie uczące się praktykantki. Kosmetyczka dobierze odpowiednie zabiegi i podpowie jak masz się malować. Oprócz tego dobry fryzjer i stylistka i z pewnością będziesz zadowolona ze swojego wyglądu.