Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Animator czasu wolnego kurs

Polecane posty

Gość gość

zbliża się lato wiec szukała kursu na Animatora czasu wolnego. Ciekawy znalazałm tutaj www.animatorczasu.pl Doświadczona kadra, atrakcyjna promocja i bardzo praktyczne warsztaty, bez wychodzenia z domu!

Gość gość
wow super, skorzystam!szukałam ostatnio takiego tylko wszedzie maja wyjazdowe.a ja się ucze jeszcze wiec nie miałabym jak pojechac.dla mnie super rozwiązanie;D

Gość gość
na bank skorzystam.szukałam tego szkolenia od dawna.

Gość bbfbr
Mogę Ci polecić przede wszystkim Akademię Polska (www.akademiapolska.pl)

Gość gość
mi jedna znajoma kiedys poleciła kurs ale nie wiem z jakiej firmy.ten zobacze demo z chęcią.

Gość gość
u nas organizowali ten kurs na Uniwerystecie .profesjonalnie zrobiony. więcej chętnych niż miejsc.

Gość gość
Jestem nauczycielem j.polskiego.robiłam ten kurs.profesjonalne informacje i praktyczne ćwiczenia.rzadko sie zdarza żeby na takie wartosciowe szkolenie trafic.

Gość anecia54
W tamtym roku robiłam dwudniowy kursy na animatora czasu wolnego w Akademii Sportu w Rzeszowie. Mieliśmy w programie dużo zabaw, gier, ale też malowanie twarzy, program był bardzo intensywny, a kosztowo wyszło dość przystępnie. Najbliższe terminy na pewno są na ich stronie akademiarzeszow.pl podane.

Gość gość
Właśnie wybieram się na takie szkolenie i znalazłam spotkanie weekendowe 18 marca w biurze http://ctravel.pl papier na animatora zawsze się przyda.