Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Ale ******* uczuciowym. ;)

Polecane posty

Gość gość
Nie przywłaszczyłem :) Wirtualnie możesz :D

Gość gość
Realnie to będę Ja przytulał Tygrysice :) :)

Gość gość
Realnie to będę Ja przytulał Tygrysice :) :)

Gość gość sisi
O widzę ze się wtrybił w rozmowę ktos 4-ty?

Gość gość sisi
Wilkołak i wampir hmm,mam się bać?;-)

Broken, te kolory soczyste, rozpalone ;) Przytulam :) x x Sisi "wtrybił":D Możesz się bać. Lubię smak krwi. Naprawdę.:(

Gość gośćsisi
Ja moją chciałam oddać dla....potrzebujących..Mam "0"rh- kazdemu mogę dac..i podobno to najlepsza krew,ale bpowiedzieli ze mam za niską wagę..

Gość gość
Byłem na chwilę Broken :) :) :) Przytulam Tygryska i już się nie "wtrybiam" w temat.....:D

Sisi, nie mów tego wampirowi, bo ryzykujesz bycie dawcą. Grrr. Jak to? Za niska waga przy oddawaniu krwi? Jakie to ma znaczenie? Nie oddawałem nigdy więc nie wiem. x Tak Mordko idź, bo pewnie znów na chwilę jesteś. A jak Broken przyjdzie, to mam znów porcję mangosów.:)

Gość gośćh
Ano ma takie że musi byc waga powyżej 50 kg.to mogłoby mnie osłabic chyba..nie wiem podobno takie są przepisy.

Gość gośćsisi
Sorry jakies glupie litery mi wskakuja w nicku.

Dziwne. Przecież mogą proporcjonalnie mniej krwi pobrać. Bo ktoś kto ma dwa metry może więcej oddać od osoby która ma sto czterdzieści. Ale żeby miało to osłabić tą mniejszą? A to nie jest właśnie przeciwnie, że Ci wyżsi, więksi przeważnie mają większe problemy z krążeniem od mniejszych? Chyba że tym mniejszym pobierają tyle samo co od większych, więc niedziwne, że tych drobniejszych może to osłabić. Drobniutka jesteś Sisi.:)

Gość gośćsisi
Moze i jestem..ale coz poradzic taką mam przemiane materii..dobrze sie czuje orzy tej wadze.Kiedys jak sie wyprowadzilam z domu ,to moja waga w ciagu roku spadla 20.kg.wazylam 39 .i wygladalam jak anorektyczka,pamietam jaj mama płakala bi moglam umrzec przez to

Ale to nie zarzut że jesteś drobna, Sisi. Wiem ile to mniej więcej 50 kg dlatego napisałem że jesteś drobna. No chyba że masz sto dwadzieścia wzrostu to niezbyt proporcjonalnie wtedy, ale założyłem że jednak taki wzrost zdarza się bardzo rzadko i Ciebie nie dotyczy, no i ogólnie drobna jesteś.:D Rozumiem Cię że dobrze się czujesz chuda, też tak mam. Ale 39 to jeszcze gdybyś była niziutka, to tak, ale przy średnim wzroście to już rzeczywiście przesada. Ale jak się wtedy czułaś? Nie byłaś osłabiona? Bo ja swego czasu też taki trochę anorektyczny byłem, ale dosyć długo czułem się bardzo dobrze, dopiero z czasem gorzej.

Fajna taka drobna :P ale bez przesady, to prawda, tak. Poza tym nie każdemu dobrze gdy jest przy kości, nie każdemu dobrze gdy chuderlak. Nie ma schematu. ;) Albo jeden czuje się dobrze gdy jest przytyty, drugi gdy cienki. ;)

Gość s8ś
Brok.nie boj żaby...zarabiam to sobie dogadzam.wczoraj zrobiłam w spożywczym zakupy za ponad dwie stowy.Owoce lody.wedliny sery ryby....ciastka kasze...napoje mieso ....warzywa itp ,przed chwilą wszamalam pół słiika filetow opiwkanych w zalewie octowej...mniam pycha...w oleju śledzie też uwielbiam...teraz ide już biegać pa.bede potem I feel good :-)

:DRacja Brok. Przepraszam, ale na dłużej wychodzę. Miłego wieczoru, heja.:)🖐️

Gość gość
Tygryska gdzie teraz krążysz? :)

Gość gość
Unikasz mnie...rozumiem :) dobranoc