Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od czasu kiedy rozstałam się z facetem popadłam w jakieś totalne zniechęcenie

Polecane posty

Gość gość

Czyli od jakieś 2 tygodni, nic mi się nie chce, chodzę na egzaminy, ale na siłę i gorzej mi idą ( część jak narazie zdałam ,a z części czeka mnie kolejne podjeście), nie dbam tak bardzo o to żeby się ładnie ubrać itd, mam bałagan w mieszkaniu ( może nie jakis totalny syf ,ale jednak), no totalne zniechęcenie, choć nie płaczę, nie rozpaczam to zaczęło mi wszystko jakby wisieć, a to jest chyba jeszcze gorsze :( jak mam się jakoś ogarnąć do życia?

Gość gość
Znajdź sobie nowego faceta :)

Gość gość
Narazie to jest zbyt świeże i o tym nie myślę... Nawet jak z nim byłam to podrywało mnie takich dwóch, ale ich spławiłam, może to był błąd? Ale wtedy chciałabym być tylko z nim chociaż nie do końca sie nam ukladalo

Gość gość
A kto tu mówi o facecie do stałego związku ? Wyrwij jakiegoś faceta na jednorazowy seks bez zobowiązań. Rozerwij się, to szybciej zapomnisz o tamtym :)

Gość gość
Ja jakoś nie jestem za seksem bez zobowiązań poza tym dla mnie to nie jest zbyt dobre rozwiazanie bo za szybko sie zakochuje, a po seksie to już w ogole :(

Gość gość
Skarbie, musisz się przełamać. Poproś jakiegoś faceta żeby wylizał ci szparkę. Wtedy to całe zło które dręczy cię od wewnątrz z ciebie spłynie :)