Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka,po spotkaniu z nia zawsze cos negatywnego sie wydarza....

Polecane posty

Gość gość

Chyba jestem nienormalna. Ale juz naprawdę fiksuje...Od prawie 10 lat mam szwagierke(zona szwagra), z ktora charakterologicznie mi nie po drodze. Chociaz kiedy"wchodzila" do rodziny bylam do niej na bardzo pozytywnie nastawiona. Ale juz po kilku spotkaniach doszlam do wniosku ze jest manipulantka i fałszywą osoba. Bardzo zmienila mojego szwagra, a do osiagniecia celu stosowala dziwne metody. Jak cos potrzebuje jest przeslodka (do tego stopnia, ze np w podziekowaniu,ze moj maz wniosl z jej mezem, a swoim bratem meble z ich mieszkania do drugiego kupowala MI prezenty(do momentu poznania szwagierki pomoc wsrod braci byla normalna) . Po kazdym spotkaniu z nia COS negatywnego sie wydarza. A to klotnia z mezem, a to zaplanowany wyjazd nie wypala itd. Ostatnio zauwazylam tez, ze moj syn w jej obecnosci robi sie niesforny i niegrzeczny-pyskuje itd (4lata). (Corka reaguje na nia normalnie). Wiem, ze to idiotyczne, ale jak założę w jej obecnosci cos czerwonego ...jest lepiej. Jakby omijala mnie szerokim lukiem. Wczoraj sie widzialysmy. Na spotkaniu rodzinnym. Wmomencie, w ktorym sie pojawiła moj maz zaczal sie dziwnie do mnie odzywac. Ewidentnie dazyl do klotni (gdzie wczesniej było wszystko ok). Wiem, ze szwagierka interesuje sie ją mis aurami, wrozkami... Co ja mamrobic? Chyba isc do psychiatry,co????

Gość gość
Tak idz do psychiatry bo cos z toba nie tak..

Gość gość
jak ludzie nie mają problemów to musza sobie je stworzyć :(

Gość gość
Ja tam wierze, ze istnieja wampiry energetyczne i osoby, ktore rozsiewaja zla energie. Slyszalam, ze pomaga zawiazanie sobie na nadgarstku czerwonej nitki/wstazki. Moze zawiaz taka sobie i dzieciom? Ja na allegro kupilam mamie taka ozdobna czerwona bransoletke ze sznureczka z czterolistna koniczynka :) No i ogolnie staralabym sie unikac takiej osoby.

Gość gość
Cos w tym jest. Mam taka kolezanke. Ona jest normalna osoba i w ogole,ale ZAWSZE jak czlowiek jej sie czyms pochwali to nic z tego nie wychodzi.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Mam pytanie " .Od prawie 10 lat mam szwagierke(zona szwagra), z ktora charakterologicznie mi nie po drodze." Szwagierka , zona szwagra ? Kto to jest .

Gość gość
autorko lecz se

Gość gość
Nikomu nic nie mów, idź kup wstążke czerwoną i zawies w Domu, sobie kup bransoletkę. Zrób to sama dla siebie i zobacz jak działa.... Jestem wróżką, ta kobieta ma taki dar ze ściąga złe wibracje, Zawieś wstążke i po temacie. Ona ci zazdrości czegoś, bez czerwonego sobie nie poradzisz

Gość gość
Hej. Ja mam to samo. Siostra mojego męża tak na mnie działa. Ja mam wiem ze coś w tym jest. Tez udaje miłą i szczęśliwa osobę. A myślę że jest sflusyrowana, zazdrosna i bezczelna. Ja unikam kobiety jak mogę. To jedyny sposób. Ja juz musisz iść na spotkanie to traktuj ja jak powietrze, nie patrz się nawet.na nią. To trochę pomaga.

Gość gość
no wychodzi, że żona brata męża, bo nic innego chyba

Gość gość
To są osoby co mają tzw. "ZŁE OKO" . Też mam takich w rodzinie i nie wiem jak się bronić przed tym .Czerwone kokardki nie pomagają . Może ktoś coś doradzi ?

Gość gość
Ludzie sa pihebani, złe oko hahaha

Gość gość
Moja koleżanka miała takich znajomych ( kolega z żoną ) , że po ich wizycie cała ich rodzina chorowała ( gorączka ,wymioty , ból głowy itp. ) . Postanowili zaprzestać znajomości. Dodam , iż gdy kolega przychodził sam jeszcze jako kawaler to nikomu nic złego się nie działo .

Gość gość
Choroba to złe oko, haha wy zatrzymalyscie sie na poziomie sałaty

Gość gość
Twoja szagierka ma po prostu bardzo silny charakter i wie jak manipulować ludzmi. Wiem to bo sama mam takich ludzi w rodzinie i unikam ich jak ognia bo potrafią swoja "ofiare" zdeptać bez zadnych skrupułów. :( Nie zwariowalalas autorko, tacy ludzie istnieja ale sama nie wiem jak z nimi "walczyc" Straszne to!

Gość gość
Współczuje szwagierce że jest w takiej rodzinie. Lecz się

Gość gość
Dlaczego mało kto wierzy w negatywne energie innych ludzi ??????

Gość gość
Kiedys bym w to nie uwierzyla ale mam taka znajoma w której towarzystwie tak się czułam.kiedys pewna starsza osoba właśnie nazwala ją moim wampirem energetycznym

Gość gość
Są tzw. ludzie toksyczni . Przy nich każdy prawie czuje się fatalnie .

Gość gość
mam taka szwagierke wiec znam ten bol -unikac ze czerwona wstazka nie próbowałam bo szczerze nie wierze w tego typu rzeczy ,ale może sprobuje

Gość gość
to zwykła antypatia wasza a wy próbujecie robić z tego czary, jesteście beznadziejne, że też wam nie wstyd tak sie ośmieszać

Gość gość
może oni (szwagierka i mąż) mają coś do ukrycia przed Tobą? może to jej gierki? (na pewno jej gierki) nie mieszałabym to z żadną magią, czysta FIZYKA! (poobserwuj relacje między nimi)

Gość gość
dzewczyno przestan zwalac wine na obcą osobe, co ma kłótnia z mężem do spotkania ze szwagierka?! jeses do niej negatywne nastawiona i zwracasz uwage na negatywne rzeczy po spotkaniu z nia te same rzeczy się wydarza,nawet jak sie z nia nie spotkasz wiesz co to jest ,,samospełniająca się przepowiednia" (takie zjawisko w psychologii) poczytaj o tym

Gość gość
ludzie to debile, złe oko, czerwone kokardki, uroki.... mamy 21 wiek a mentalnie sredniowiecze...

Gość gość
Nie powiem, że nie ma takich rzeczy, ale bardziej wierzę w to, że to Ty swoim strachem, negatywnymi emocjami przywołujesz te rzeczy. Spróbuj zmienić nastawienie, powiedz sobie "ona nie ma na mnie wpływu, nie boję się..."