Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie jedziecie na wakacje i ile was to wyniesie

Polecane posty

Gość gość
nad nasze morze cena za domek 350zł/doba

Gość gość
gość dziś nad nasze morze cena za domek 350zł/doba x I cały urlop spędzisz w tym domku, bo będzie lało

Gość MajkaL
My planujemy pobyt min 5 dniowy w Terma Białka. Oferta dla dzieci jest bardzo fajna http://www.termabialka.pl/34/dzieci A moje dzieci kochają baseny i by się mogli moczyć cały dzień. Ja planuję skorzystać z usług spa. Nie wiem ile to wyniesie. Pewnie w zależności od tego ile zabiegów wezmę ile wydamy w sklepikach itd. Oszczędzam na wakacje zawsze min pół roku wcześniej aby potem nie liczyć każdej złotówki.

Gość gość
Nad jezioro do naszego domku letniskowego.

Gość gość
Ja co weekend wypoczywam nad jeziorem w swoim domku. Teraz szukam coś innego. Myślę nad Grecją, spodobała mi się też jedna oferta na Maltę i zastanawiam się jeszcze nad Czarnogórą. Nie chciałabym, aby koszt przekroczył na 4 os, 12 tyś

Gość gość
Kiedy się wreszcie nauczycie, że jeździ się DOKĄD a nie GDZIE.

Gość Krynieczka
Zawsze staram się jak najtaniej, w tym roku wynajmujemy apartament (na 4 osoby) przez bookapart.com więc wyjdzie niecałe 2 tys. na osobę za cały pobyt w Trójmieście :)

Gość gość
jak co roku morze śródziemne tym razem Majorka 14 dni hotel 5* ! 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
z mężem wyjeżdzamy w lipcu do Ustronia Morskiego,pokój z łazienką ,lodówką 50zł od osoby...bardzo nam się tam podoba,mam tylko nadzieję,że pogoda dopisze...jedziemy na tydzień

Gość gość
ok 600zł/osobe

Gość gość
Zakopane. 4 osoby. Planujemy wydać ok 4000 przez tydzień.

Gość gość
Pewnie Chorwacja lub okolice. 2 os. 9 dni +/- 12.000

Objazdówka nad morzem. Startujemy z Helu, dalej bez planów. w sumie dwa tygodnie. Limitu kasy nie zakładamy. A, ja z żoną, we dwoje

Gość gość
Ja jadę nad polskie morze. Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze  noclegu w miejscowości Międzyzdroje, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje  z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość akimke
hotel gołębiewski, karpacz 4 osoby. mama, babcia , wujke i ja ;0

Gość gość
też jadę nad polskie morze... dawno już byłam :) widzę że ceny podobne jak za zagraniczne wczasy. jedziemy z chłopakiem na tydzień, wybraliśmy fajny hotel bo chcemy sobie trochę dogodzić :) http://www.hotel-lubicz.pl/ cenowo wyjdzie ok. 1500- 2000zł za 2 osoby, bo jeszcze jakieś atrakcje, nie chcemy się tam nudzić w razie deszczu

Gość gość
We dwie osoby do Trójmiasta, 11 dni, myślę, że wyjdzie jakieś 2,5 tys.

Gość gość
porodówka w poznaniu:) akurat tak nam termin proodu wypadł w połowie wakacji koszt 50 zł dla osoby towarzyszacej przy porodzie-za strój

Ja mam w planie Bieszczady. Znalazłam komfortowe domki w niezłej cenie na www.slonecznakraina.com. Ponieważ jadę ze znajomymi za domek wyjdą grosze. Nie przepadam za obiadami w knajpach wiec skorzystam z kuchenki w domku lub grilla kiedy ogarnie mnie lenistwo:) Na pewno wyjdzie taniej niż stołowanie się w barach i oczywiście smaczniej:) Przewidziany budżet na 5 dni 700zł ale myślę, że zostanie reszta;)

Gość gość
Sri Lanka albo Meksyk (ale to dopiero w grudniu), koszt jakieś 7500/2 tyg/ osoba

Gość gość
kuala lumpur- langawi - kuala lumpur - Singapur - kuala lumpur - Dubaj 2 weeks Okolo 20 k bo nie bede sie szczypać. Miała byc Japonia ale wtedy byłoby tylko Tokio i sapporo 10 dni ten sam budżet .

Tydzień w Polsce ze znajomymi i tydzień za granicą, w Grecji;) w Polsce odwiedzę Dolny Śląsk, planujemy Błędne Skały, spływ przełomem Bardzkim - na to cieszę się najbardziej, wybraliśmy firmę http://www.ski-raft.pl/, bo mają w ofercie spływ z przygodą, będziemy skarbów szukać;D potem Wrocław i afrykarium;) W Grecji wiadomo, zwiedzanie i leżenie na plaży;)

Gość gość
Bieszczady :) 7 dni - zakładam 2500 za 2 osoby.

Gość gość
Okolice Krynicy Zdrój, 80 zl za dorosłego i 50 za dziecko. W tym 3 posiłki dziennie, duży plac zabaw i basen z podgrzewaną wodą. Jedziemy na 14 dni.

Gość gość
Tak narzekacie na tą pogodę nad naszym morzem a ja jeżdżę praktycznie co roku na 10 dni i zawsze jest przepiękna pogoda. W tamtym roku parę razy uciekałam z plaży bo było tak gorąco że nie dało się wylezec.

Gość gość
Zakopane i nasze piekne tatry. 50zl za nocleg nie potrzebuje luksusow kocham wedrowki i cudne widoki

Gość gość
tęsknię za Bieszczadami ...🖐️