Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie jedziecie na wakacje i ile was to wyniesie

Polecane posty

Gość gość
Nigdzie nie jadę , mąż mi umarł :(

Gość gość
Antarktyda 35 tys. za osobę. Tyle, że moje wakacje będą zimą :D

Gość gość
Jedziemy po raz drugi do Krasiejowa koło Opola można tam miło spędzić czas. Taniej niż morze i góry. Piękne widoki Raf Koralowych. Prehistoryczne Oceanarium to miejsce które zachwyca. Można również zwiedzić Park Nauki i Ewolucji Człowieka i poznać swoich przodków.

Gość kamkama
Ja w tym roku dałam się przekonać mojemu chłopakowi i wybieram się w rejs morski - kierunek Czarnogóra :) www.theboattrip.eu/rejsy_morskie/czarnogora Krajobrazy są ponoć nieziemskie. Moim znajomi nas strasznie namawiali - zachwalali sobie spoko organizację, fajny klimat wyjazdu plus mega imprezy, więc niebawem będziemy testować czy mieli rację ;)

Gość gość
W następnym roku planujemy przeprowadzkę, w związku z czym nie będziemy nigdzie jechać dalej, gdzieś w Polsce pewnie spędzimy czas. Chyba powtórzymy wycieczkę sprzed dwóch lat do JuraParku w Krasiejowie, zobaczymy co się zmieniło :)

Gość gość
dobry pomysł zwłaszcza że teraz krasiejowski park będzie po modernizacji :)

Na wakacyjny urlop wyjeżdżamy w tym roku do rodziny w Norwegii, nie wiem ile to wyniesie, pewnie niemało ale mieszkanie mamy gratis :) W każdym razie na wszelkie wyjazdy w tym roku mamy przewidziane 20 tysięcy i musi to wystarczyć na wakacje, kilka razy wypady na narty, jakieś mecze, koncerty itp i w żadnym razie nie chcemy przekroczyć tego budżetu, żeby nie naruszać oszczędności przeznaczonych na inne cele.

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjam, dobra cena

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjam

Gość gość
Mam piękny apartament w Chorwacji w Bibinje koło Zadaru w pełni wyposażone, klimatyzacja, TV sat, Internet, perilca ... wszystkie z widokiem na morze, w pobliżu piaszczystych i kamienistych plaż wszystkie informacje w mailu; marija.simunic1@zd.t-com.hr

Gość gość
Mam piękny apartament w Chorwacji w Bibinje koło Zadaru w pełni wyposażone, klimatyzacja, TV sat, Internet, perilca ... wszystkie z widokiem na morze, w pobliżu piaszczystych i kamienistych plaż wszystkie informacje w mailu; marija.simunic1@zd.t-com.hr

Gość gość
Mam piękny apartament w Chorwacji w Bibinje koło Zadaru w pełni wyposażone, klimatyzacja, TV sat, Internet, perilca ... wszystkie z widokiem na morze, w pobliżu piaszczystych i kamienistych plaż.moze DOBRA CENA wszystkie informacje w mailu; marija.simunic1@zd.t- com.hr

Gość Krzysztof

Wydaje mi się, że jeśli chodzi o noclegi w Gdańsku to dobrym wyborem będzie hotel Gryf. Świetnie przygotowany do przyjęcia gości, dodatkowo bardzo dobrze lokalizowany w centrum więc faktycznie nie będzie problemu z tym, by się tam dostać i z tego miejsca będzie się tez miało dobrą bazę na zwiedzanie miasta. Na stronie gryfgdansk.pl można zobaczyć dokładnie lokalizacje i ofertę.