Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadek samochodowy

Polecane posty

Gość gość

Hej, ostatnio miałam wypadek, dostałam odszkodowanie lecz jest ono w mojej opinii zdecydowanie za małe. Jak mogę domagać się tego co mi się należy??

Gość gość
Chyba tylko na drodze sądowej.

Gość gość
Mozesz zawsze skorzystac z uslug firmy, ktora zajmuje sie dochodzeniem odszkodowan.

Gość gość
Musisz poradzić sie jakiegoś prawnika. Z tymi odszkodowaniami zawsze jest jakiś problem, już o wysokości nie bd wspominać ;/ ja trafiłam na stronę Uważaj.pl jak szukałam pomocy. Tam masz numer możesz sobie zadzwonić oni będą wiedzieć co z tym zrobić :)

Gość gość
Najlepiej w takim wypadku skontaktować się z jakąś firmą która specjalizuje się właśnie w odzyskiwaniu odszkodowań, polecam http://www.eurekafinanse.pl/ z własnego doświadczenia.

Gość gość
A jak to działa?

Gość gość
Oddajesz im sprawe, a oni uzyskuja za Ciebie albo odszkodowanie albo brakujaca czesc pieniedzy, ktora uwazasz, ze jest Ci nalezna.

Gość gość
Dokladnie tak. Ja korzystalam z Pro-lege, dostalam pelna wysokosc odszkodowania!

jeśli nie chcesz płacić za analizę swojej sprawy zgłoś się do np. Polskiego Centrum Odszkodowań. A żeby jeszcze w sprawie można było coś zrobić, nie mogłeś podpisać ugody z ubezpieczycielem. Jeśli ugoda została podpisana nic się nie da już zrobić.

Gość queenka
a czy ktoś coś może powiedzieć o Votum? słyszałam wiele dobrego, potrzebuję teraz zwrócić się do jakiejś formy z pomocą, ktoś mi polecił Votum i sama nie wiem, chciałabym jeszcze się dowiedzieć co nieco o nich...

Gość lubeka
Sądzę, że będziesz z nich zadowolona - to jedna z największych firm tego typu w Pl. Generalnie najlepiej wypełnij formularz kontaktowy na stronie, oni się do ciebie odezwą.

Gość zawiedziona231
zdecydowanie odradzam firmę votum! o odszkodowanie mozna ubiegac sie samemu i jest to bardzo proste-wystarczy wypelnic i zlozyc wniosek w tu nie placac przy tym prowizji! poza tym firma votum nie wysyla profesjonalnych adwokatow na sprawe w sadzie tylko aplikantow a nawet myla przelewy...) po co korzystac z takich kancelarii skoro wszystkie dokumenty i tak trzeba im wysylac a oni tylko to przesylaja i slono sobie licza .

Gość gość
na prawde nie warto. we wniosku zadali kwoty ponad 100 tysiecy zlotych a nie wywalczyli nawet polowy...prowizja bodajze 33% a w razie gdyby uzyskana kwota byla za niska to TY placisz za apelacje jesli przegracie sprawe. Wiem,bo korzystalam z ich uslug.

Gość Joszoka
a z inną firmą warto? nie wiem tego...ja korzystałam z Votum i akurat moją sprawę wygrali więc złego słowa nie mogę powiedzieć o nich bo jestem zadowolona