Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chazan uniewinniony. Co Wy na to?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie to skandal. Powinien miec zakaz wykonywania zawodu. Niedawno jalas.znana osob (nie.pamietam krora aktorka,piosenkarka,dz8ennikarka..nie pamietam) wypowiadala sie,ze gdy byla w ciazy to odmowil jej skiwrowania na badania prenatalne i tlmaczyl,ze nie da,bo "jak bedzie cos nie tak to pani usunie". Chory psychicznie czlowiek,ktory stara sie uratowac siebie przed "potepieniem" za te wszystkie zdrowe dzieci,ktore dawniej wyskrobal.

Gość gość
To zwyrodnialy sadysta z nieczystym sumieniem

Gość gość
Nagle się obudził stary pierdziel . Mam nadzieję że nie będzie pracował w szpitalu tylko prywatnie i kobieta będzie miała wybór czy chce aby ją leczył

Gość gość
przeciez nie od dzis wiadomo, ze izba lekarska to jedna wielka mafia i nie dadza sie skrzywdzic :( A pacjentów mają gdzies, bo przychodza i d... zawracają :( Jak nie masz kasy na założenie sprawy sądowej, to nigdy nic nie wskórasz

Przede wszystkim on zlamala prawo gwarantowane konstytucja - ale tez polska to kraj bezprawia wiec nie powinno to dziwic;-)

a moim zdaniem - bardzo dobrze . Skorzystał z przysługującego mu prawa bo to ,że wskazania do aborcji były to nie oznacza ,że lekarz z automatu musi tą aborcję wykonać . Jedyny mój zarzut dotyczy tego ,żę on odebrał tej kobiecie prawo do podjęcia samodzielnej decyzji zwodząc ja tak długo aż było za późno . A tak jak on miał prawo nie wykonać zabiegu tak ona miała prawo zrobić go gdzie indziej . A on to prawo jej ograniczył .

Gość gość
skandal. nie powiadomil o innym miejscu gdzie moglaby usunac i przeciagal wszystko w czasie aby na aborcje bylo juz za pozno.

Gość gość
W telewizji wypowiadał się lekarz który opowiadał że jego kolega ginekolog był przeciwny aborcji jak Chazan .Okazało się ,że jego żona spodziewa się dziecka z wadami i przyszedł do niego aby usuną ciążę , a jak się go sPytał dlaczego skoro jest przeciwny to powiedział, że to przecież wyjątkowa sytuacja bo to jego żona .

" allium dziś a moim zdaniem - bardzo dobrze . Skorzystał z przysługującego mu prawa bo to ,że wskazania do aborcji były to nie oznacza ,że lekarz z automatu musi tą aborcję wykonać .Jedyny mój zarzut dotyczy tego ,żę on odebrał tej kobiecie prawo do podjęcia samodzielnej decyzji zwodząc ja tak długo aż było za późno " xx czyli nie wywiazal sie ze swojego zadania - powinien za to poniesc kare, to proste. xx "A tak jak on miał prawo nie wykonać zabiegu tak ona miała prawo zrobić go gdzie indziej . A on to prawo jej ograniczył ." xx bo to rzeznik jest ;/

"A tak jak on miał prawo nie wykonać zabiegu tak ona miała prawo zrobić go gdzie indziej . A on to prawo jej ograniczył ." xx I za samo to powinien iść siedzieć. Oczywiście moim subiektywnym zdaniem