Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nagły brak pożądania do tej samej osoby

Polecane posty

Gość gość

Mieliście tak że kogoś lubicie, interesujecie sie nim/ ją i nagle w jakiś okolicznosciach patrzycie na tą osobę i nic już nie czujecie? Totalnie nic, żadnego zainteresowania. Ale to nie koniec bo potem nagle to wraca i znowu ten ktoś sie podoba. Co wtedy sie liczy - przyjąc że ten ktoś sie podoba czy że nie? Pytanie jest na poważnie do tych którzy tak mieli. Tylko nie piszcie że jak ktoś sie podoba to podoba sie w każdej sekundzie. Uwaga, prosze o odp na poważnie.

Gość gość
widzialam go zalanego w trupa,dwoje prowadziło go do domu,wstyd na całe miasto i od tego momentu nie chcę w ogóle oglądać go i nie chcę mieć z nim do czynienia ale szmata bezwstydna,

Gość gość
Odpisałam ci tam po co kilka tematow U mnie tak było, jestem les jak coś. Zakochałam się w kobiecie, podobała mi się ale miała czasami wkurzający charakter. Jak byłam na nią bardziej wkurzona nie podobała mi się, jak była miła uwielbiałam ją i jej wygląd. ja z 13.43 w sumie do tej pory tak mam, czasami myślę co ja w niej widziałam, wcale nie jest taka atrakcyjna a za chwilę nie mogę przestać o niej myśleć, jestem zazdrosna itd.

Gość gość
podoba się w każdej sekundzie

Gość gość
Tamten przez pomyłke poszedł na forum ogólne. Dzięki za odpowiedzi. Chodzi o coś takiego że bez konkretnego powodu ktoś przestaje sie podobac.

Gość gość
Może po prostu sama nie wiesz czego chcesz od tej osoby?

Gość gość
może tylko kiedy sie dowiem skoro raz coś jest a potem znowu nic? nie mam pojęcia jak to rozumiec. i mam poczucie winy że czasami nic nie czuje do tej osoby.

Gość gość
To czucie/nie czucie jest uzależnione od kontaktu z tą osobą? Pożądasz wzrokiem, widząc reagujesz, nie widzisz- ustaje.

Gość gość
co z oczu to i z serca.

Gość gość
nie, to jest właśnie w kontakcie z tą osobą.