Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam, proszę was o komentarz co o tym myślicie. W pracy jest jeden znajomy co żadnej dziewczynie nie odpuści i sypie seksistowskimi tekstami. Mojej osoby też nie pominął, były nawet rozmowy sam na sam i propozycje. Ciągle pojawiał sie jak cień, tyowy bawidamek. Wiedział co powiedzieć aby kobieta się uśmiechnęła i ciągłe wypytywanie: i co podobam ci cię?, masz na mnie ochotę co, nie?. Zbywałam faceta, jego żarty stawały sie bardzo nieuprzejme wobec mojej osoby i przegiął pewnego razu. Przestałam sie odzywać już definitywnie. ?On strzelił mega focha, napuszczał swoich kolegów na mnie z idiotycznymi tekstami. Koledzy nabijali sie ze mnie ale też i z niego. Zaczął mi psuć opinię. Jak raz sie odezwałam czemu to robi to powiedział, że ja łaziłam i opowiadałam, że on chciał sie umówić a on tylko żartował i pseudoznajomi nie są mu potrzebni. OK, tylko kto tu był pseudoznajomym? Ale nie chodzi o to. Facet chyba nie wie czego sam chce bo ciągle jest jakby za mną ale niby jestem dla niego powietrzem, próbuje nawiązać kontakt a po chwili udaje obojętnego, wysyła kolegów na przeszpiegi. Takie dwie osobowości. Nie narzucam sie nikomu ale nie daje mi też to spokoju. Wygadałam sie, jest mi lżej

Gość gość
Może działa pod wpływem impulsu i sam nie wie co robi. Ignoruj go, nie przejmuj się tym

Gość gość
ojej, to facet z jakimiś zaburzeniami osobowości ...unikaj go, bo tak się nikt normalny nie zachowuje ... szczeniackie dosyć. A w ogóle to ile ma lat orientacyjnie ?

Gość gość
35 lat, rozwodnik

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie !?